TOKİ tarafından Nusaybin’de yapılacak Ticaret Merkezi İnşaatı başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ Başkanlığı tarafından Nusaybin’de inşa edilecek ‘52 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatı’ için temel kazma çalışmalarına başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Nusaybin’de inşa edilecek ‘52 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatı’ için temel kazma çalışmalarına başladı.

 

18 Mayıs’ta ihalesi yapılan “Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi”, yasal prosedürlerin tamamlanması üzerine ihaleyi kazanan firma görevlileri ilçeye gelerek çalışmalarına başladı.

 

 

Dicle Mahallesine bağlı Çağ Çağ Caddesi üzerinde yapılacak 52 Dükkânlı İş Merkezi için iş makineleri temel kazma çalışmalarına başlarken, iş merkezinin bölgenin mimari yapısına uygun şekilde örnek bir proje ile inşa edileceği belirtildi.

 

Nusaybin Kaymakamlığı web sayfasında yer alan habere göre, “Yaklaşık 400 gün içerisinde tamamlanması beklenen İş Merkezinin bitiminden sonra çukur, hendek ve barikat sürecinde teröristler tarafından iş yerleri yıkılan, iş yeri hakkı olup iş yerini alamayan hak sahiplerine dağıtılması hedefleniyor” ifadeleri kullanıldı.


11.08.2021 16:43:11