'Yüreğimiz Kuşlara Yuva Olsun' yarışmasının ödülleri dağıtıldı

Nusaybin Oğuzhan İlkokulunda "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" etkinliği ile kuş yuvaları için daha önce düzenlenen yarışmanın ödülleri dağıtıldı.

Nusaybin Oğuzhan İlkokulunda "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" etkinliği ile kuş yuvaları için daha önce düzenlenen yarışmanın ödülleri dağıtıldı.

 

Okulun sıfır atık projesi kapsamında düzenlenen, öğrenciler ve aileleri tarafından büyük ilgi gören "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" etkinliğinde kuş yuvaları yarışması düzenlenmişti.

 

Jüri değerlendirmesi sonucunda, dereceye giren Çiya Alkan, Ekrem Ergin, Bünyamin Onur Böcü, Tuba Arslan ve Nisa Arslan'a ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Böcü, Şube Müdürü Metin Bilgiç, Ram Müdürü Ali Ay, Misakı Milli İlkokulu Müdürü Selman Yavuz ve Okul Müdürü Şeyhmus İlhan tarafından verildi.

 

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşleri Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlayan 'Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm' çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, Sıfır Atık projesi kapsamında çalışmalarını ortaya koyan öğrencileri, ailelerini ve okul yönetimi tebrik etti.

 

Okul Müdürü Şeyhmus İlhan da öğrenci ve velilerin büyük ilgi gösterdiği 'Yüreğimiz Kuşlara Yuva Olsun' projesi kapsamında hazırlanan kuş yuvalarının Nusaybin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne teslim edileceğini ve yuvaların uygun görülen parklara konulacağını söyledi.


16.03.2021 12:13:05