EĞİTİM Düzenleme Tarihi : 15 Eylül 2020 09:30 Haber Girişi : 15 Eylül 2020 09:42

Başarının adresi Nusaybin Final Eğitim Kurumları

Başarının adresi Nusaybin Final Eğitim Kurumları
Başarının adresi Nusaybin Final Eğitim Kurumları

SINAVLARA HAZIRLIK
Dersler/Sınıflar
Final Akademi Anadolu Liseleri’nde dersler öğrencilerimize sunulan program dahilinde, düzenli, sistemli, zengin içerikle öğretilir. Dersler öğrencilerin bilgi düzeylerine uygun sınıflarda uyum sorunu yaşanmadan üst düzey verimlilikle işlenir. Müfredatın detaylı bir şekilde işlenebilmesi ve tam öğrenmenin gerçekleşebilmesi için ders saatleri artırılmıştır.

 

Ek Dersler
Öğrencilerle sürekli irtibat halinde olan rehberlik servisimiz her öğrencimiz için ayrı ayrı, etkili ve verimli haftalık çalışma programı hazırlar ve takip eder. Ayrıca öğrencilerimiz ders bitiminden sonra okuldan ayrılmadan ihtiyaç duyduğu ek çalışmalara katılarak günü tamamlar.

 

Ödevler branş öğretmenleri tarafından düzenli olarak kontrol edilir ve ödev performansları SMS yoluyla velilerimize bildirilir.
Öğrencilerimize sunulan kitaplarımızdaki karekodlu, interaktif soruların video çözümlerine istenildiği zaman ulaşılabilir.

 

Tarama/Deneme Sınavları
“Finale Doğru” sınavları ile öğrencilerimizin görmüş olduğu konulardaki başarısı ölçülür. Genel Deneme Sınavlarında ise tüm konulardaki başarısı ölçülür. Her öğrencinin sınav sonuç karnesi rehber öğretmeni tarafından değerlendirilir, hangi dersten, hangi konudan eksiği varsa ona göre ek çalışmalar önerilir.

 

Ölçme/Değerlendirme
Rehber öğretmenler sınav sonuçlarını takip ederek, öğrencilerimize katılmaları gereken ek dersler konusunda yardımcı olur. Öğrencilerimize ihtiyaç duydukları konular her gün yapılan ek derslerde tekrar öğretilir.

 

Soru Çözümleri
Öğrencilerimizin uğraşıp çözemediği sorular, soru çözüm saatlerinde öğretmenlerimizle birlikte çözülür.
Final Akademi Anadolu Liseleri’nde ayrıca öğrenciler için gözetmenler eşliğinde kesintisiz ve cep telefonsuz bireysel çalışma saatleri düzenlenir.