YAŞAM Haber Girişi : 24 Şubat 2021 16:46

Başkan Tunçalan, Yaşama Dokunanlar Platformu YİK Başkanlığına seçildi

Başkan Tunçalan, Yaşama Dokunanlar Platformu YİK Başkanlığına seçildi
Nusaybin Esnaf Kefalet Kredi kooperatifi Başkanı Zeynel Tunçalan, Yaşama Dokunanlar Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçildi.

Nusaybin Esnaf Kefalet Kredi kooperatifi Başkanı Zeynel Tunçalan, Yaşama Dokunanlar Platformu  Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçildi.

 

Yaşama Dokunanlar Platformu 12. yılını 14 Nisan 2021 yılında tamamlıyor.
2021 yılı Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına Zeynel Tunçalan, oy birliği ile seçildi. YİK Başkanlığı seçimi için gerçekleşen toplantıda konuşan Genel Başkan İbrahim Biter şunları söyledi.

 

"Kuruculuğunu sevgili dostum ve kardeşim Murat Çuhadar'ın gerçekleştirdiği platformda 12 yıldır çok önemli kişi ve kuruluşlarla birlikte çalışma imkanı bulduk. Sosyal kalkınma, eğitim ve toplumsal gelişim alanlarında Türkiye’nin alkış tuttuğu bir kuruluş haline geldik. Bizler bu başarıyı bir olmayı başararak gerçekleştirdik. Vatanı ve milleti canından aziz bilen arkadaşlarımla birlikte bu platformda yer alarak, halka hizmetin tadına vardık. Türkiye’nin proje geliştirme alanında en büyük isimlerinden biri olan Murat Çuhadar'ın ve bu platformda canı gönülden emek veren herkesle onur duyuyorum. 2021 yılı için rutin YİK Başkanlığı için toplanmış bulunmaktayız ve bu yıl için ahlakı, dürüstlüğü, vatanseverliği, toplumsal mücadelelerde ortaya koyduğu duruşu, mütevazi kişiliği ve esnafların ağabeyi kimliği ile gurur duyduğumuz Zeynel Tunçalan kardeşimi başkanlığa teklif ettik ve oy birliği ile platformumuz tarafından kabul edilmiştir. 1 yıl süre ile sürdüreceği görevinde kendisine başarılar diliyorum.

 

Yaşama Dokunanlar Platformu Geçmiş dönem YİK Başkanları
1- Prof.Dr.Ahmet Vefik Alp
2- İbrahim Biter
3- Nihat Eri
4- Prof. Dr. İstemi Yücel
5- Prof. Dr. Kadircan Keskinbora
6- Zeynel Tunçalan