Eğitim Bir Sen Voleybol Turnuvasında final heyecanı

Açıklama

Eğitim Bir Sen Nusaybin temsilciliği tarafından organize edilen Okullar arası Voleybol Turnuvasından final ve ödül heyecanı yaşandı.

 

Spor Salonunda düzenlenen turnuvada final maçı öncesi üçüncülük mücadelesi yaşandı. Zeynelabidin Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu arasında oynanan maçı 3-0 kazanan Zeynelabidin Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.

 

Daha sonra final maçında Nusaybin Anadolu Lisesi ile Yıldırım Ortaokulu arasında oynandı. Final müsabakasını izleyen Memursen Mardin İl Başkanı Eyüp Değer ve Eğitim Bir Sen İl Başkan Yardımcısı Abdulselam Demir, maç öncesi her iki takım sporcuların başarılar diledi.

 

 

Büyük mücadeleye sahne olan maç setlerini 3-2 alan Yıldırım Ortaokulu, Eğitim Bir Sen Voleybol Turnuvası Şampiyonu oldu.
Maç sonunda ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Eğitim Bir Sen Nusaybin Temsilcisi Mehmet Şefak Kavak, "Okullarımız ve eğitimcilerimiz arasında dayanışmayı, kaynaşmayı artırmak amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Turnuvamıza katılan tüm okullarımıza, öğretmenlerimize, sporcularımıza ile turnuva boyunca bize destek veren İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin ve Eğitim Bir Sen İl temsilcisi Mehmet Şefak Kavak tarafından turnuvada dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalya verildi.