EĞİTİM Düzenleme Tarihi : 05 Eylül 2020 18:11 Haber Girişi : 05 Eylül 2020 18:12

Fabrika gibi çalışan Nusaybin HEM'e bir övgü de Milletvekili Demirkaya'dan

Fabrika gibi çalışan Nusaybin HEM'e bir övgü de Milletvekili Demirkaya'dan
AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Nusaybin'de açtığı kurslar yanı sıra yeni tip koronavirüs (Kovid-19) döneminde Nusaybin Belediyesi ile birlikte yaptığı maske üretimi nedeniyle HEM'e teşekkür etti.

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Nusaybin'de açtığı kurslar yanı sıra yeni tip koronavirüs (Kovid-19) döneminde Nusaybin Belediyesi ile birlikte yaptığı maske üretimi nedeniyle Nusaybin Halk Eğitimi Merkezine (HEM) teşekkür etti.

 

Çeşitli ziyaretler yapmak üzere Nusaybin'e gelen AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan, Emniyet Müdürü Ragup Durmaz ve AK Parti ilçe başkanı Mehmet Latif Özel ile birlikte Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti.

 

Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin ve Halk Eğitimi Müdürü Mehmet Şefak Kavak tarafından karşılanan Temizkan ve Demirkaya ile beraberindekiler, Halk Eğitimi Merkezi maske üretim merkezini ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin ve HEM Müdürü Kavak'tan bilgi alan Demirkaya, pandemi başlangıcında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatıyla birçok ülkeye maske, dezenfektan ve temizlik malzemesi gönderildiğini bildirdi.

 

Nusaybin'de maske üretiminin önemine değinen Demirkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin ile HEM Müdürü Mehmet Şefak Kavak'ın ilçede önemli ve başarılı işler yaptığını, kendilerini tebrik ettiğini ifade etti.

 

Kaymakam Temizkan ve Demirkaya ile beraberindekiler daha sonra HEM tarafından açılan Aşçı yardımcılığı kursunu ziyaret etti.

 

Ziyaret sonunda HEM Müdürü Kavak, AK Parti Mardin Milletvekili Demirkaya'ya, iğne ile yapılmış Nusaybin giriş kapısı tablosu hediye etti.