SAĞLIK Haber Girişi : 24 Aralık 2018 14:57

Hüda-Par, Baştabip Ay’a Nusaybin’deki sağlık sorunları ve ihtiyaçlarını iletti

Hüda-Par, Baştabip Ay’a Nusaybin’deki sağlık sorunları ve ihtiyaçlarını iletti
Huda-Par Nusaybin ilçe teşkilatı, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Mehmet Emin Ay'ı makamında ziyaret etti.
Huda-Par Nusaybin ilçe teşkilatı, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Mehmet Emin Ay'ı makamında ziyaret etti.
Hastane Başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarete Hüda-Par İlçe teşkilat başkanı Halil Talayhan, Başkan yardımcısı Seyfettin Ağırman ve beraberindeki pati yöneticileri katıldı.
Başhekimliğe yapılan ziyarettin halkın kendilerine ilettiği sorun ve şikâyetlerin iletilmesi doğrultusunda yapıldığını belirten Hüda-Par İlçe Başkanı Talayhan, hizmet anlamında vatandaşlara iyi hizmet eden personeli yönetim nezdinde tebrik ettiklerini belirtti.

-"DİŞ POLİKLİNİĞİ VE EMAR CİHAZI İHTİYACI ÇOK FAZLA"
Talayhan açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Bu ziyareti gerçekleştirmemizin sebebi halkımızdan hastane ile ilgili gelen şikâyetleri iletmek ve bu şikâyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmaktır. Bu sorunların başında hastanemizde diş hekimliği kliniği sorunu, EMAR cihazının olmayışından dolayı insanlarımızın çevre il ve ilçelere gönderilmesi, kadın doğum, uroloji ve çocuk uzmanı doktorların olmayışı veya yetersiz oluşları nedeniyle yaşanan sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktır. Bu sorunların çözümünde siyasi partiler ve STK’lar üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız. Ama vatandaşlarımızın bu yönde büyük şikâyetleri bulunuyor. Başhekimlik makamında gözüm bulunmasını vatandaşlarımız adına talep ediyoruz."
Hüda-Par ilçe yönetiminin ziyaretinden sonra memnun olduğunu dile getiren Baştabip Ay, var olan sorun ve şikâyetleri aldıklarını, sorunların çözümü için imkânları dâhilinde var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.