EĞİTİM Haber Girişi : 27 Aralık 2019 11:35

Mezunlar, Nusaybin Anadolu Lisesi ile buluşuyor

Mezunlar, Nusaybin Anadolu Lisesi ile buluşuyor
Akademik, sosyal ve sportif faaliyetlerdeki başarılarıyla uzun yıllardır Nusaybin’de marka haline gelen Nusaybin Anadolu Lisesi etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Akademik, sosyal ve sportif faaliyetlerdeki başarılarıyla uzun yıllardır Nusaybin’de marka haline gelen Nusaybin Anadolu Lisesi etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 

 

Geçmişten gelen başarılarını artırmak üzere Tarih Öğretmeni Sara Yavuz ve Matematik Öğretmeni Hayrettin Fidan’ın öncülüğünde “Mezunlar, Nusaybin Anadolu Lisesi İle Buluşuyor” adlı seminer düzenledi. 

 

Nusaybin Anadolu Lisesinden daha önce mezun olmuş başarılı kariyerlere sahip Doktor Aslan Aydın, PDR Öğretmeni Hamdiye Düzen, Avukat Menal Dinç ve Avukat Hanse Bal tecrübelerini anlatmak üzere okula davet edildi.

 

Mezunların konuşmalarından önce programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Tacettin Akdeniz, “Nusaybin Anadolu Lisesinden daha önce mezun olmuş üniversite sınavında derece yapmış ve şuan ülkenin çeşitli yerlerinde belli bir kariyere sahip olan başarılı öğrencilerimizi okula davet ettik. Bugün tecrübe dinamizm ile buluştu. Böylece mezun öğrencilerimiz, deneyimlerini ve başarılarını paylaşıp öğrencilerimize moral motivasyon konusunda yardımcı oldu. Geçmiş ve gelecek arasında çocuklarımıza bir köprü olduk. Zaman ne kadar geçerse geçsin, dün olduğu gibi bugün de mezunlarımızın yanında kalacak ve kalmaya devam edeceğiz. Bu anlamda okulumuz, sadece dört duvar arasında eğitim öğretim yapılan yer değildir. Her gün biraz daha büyüyen büyük bir ailenin evidir. Bütün aile fertlerimizi her zaman okulumuza bekleriz. Bu anlamda bu etkinliğimizde emeği geçen bütün mezun öğrencilerimize ve onları eğiten öğretmenlerimize teşekkür eder, şuan ki öğrencilerimize de başarılar dilerim” dedi.

 

Okul Müdürü Akdeniz’in konuşmasından sonra, Doktor Aslan Aydın, PDR Öğretmeni Hamdiye Düzen, Avukat Menal Dinç ve Avukat Hanse Bal, Nusaybin Anadolu Lisesinde eğitim aldıkları dönem, üniversite ve meslek yaşamları hakkında öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

 

Öğrencilerin soru ve cevap bölümünden sonra program sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • aacar31 Aralık 2019 13:15

    xeyrli olsun