MARDİN Haber Girişi : 26 Mart 2018 10:51

MTDF'den BİK'e ziyaret

MTDF'den BİK'e ziyaret
Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) yönetimi Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürlüğü’nü yeni yerinde ziyaret etti.
Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) yönetimi Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürlüğü’nü yeni yerinde ziyaret etti.
MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri, Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Konuklarını karşılayan Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, kurumun çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. BİK Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, genel kurul duyurularının Basın İlan Kurumu aracılığıyla yerel basında yayınlanması gerektiğini vurguladı. Federasyon yöneticilerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden BİK Mardin Şube Müdürü Günbegi, yeni yerlerinde Mardin halkımıza, kamu kurum ve kuruluşlar ile gazetelere daha iyi hizmet verme imkanına kavuştuklarını ve yeni yerimize taşınmamıza imkan sağlayan Valimiz Sn Mustafa Yaman ve Kaymakamımız Sn Şakir Öner Öztürk’e teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter ise, Basın İlan Kurumu’nun önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek, "Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan yerel basına adeta can suyu olan Basın İlan Kurumu Mardin şubesindeyiz. Yeni hizmet ofisinin hayırlı olmasını diliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra Mardin için basın camiasıyla birlikte daha güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Federasyon çatısı altında faaliyet gösteren 68 derneğimizin genel kurulları sürecini kısmen tamamladık. Kalanları da kısa sürede tamamlamak üzere olduğunu vurgulayarak, ’’Genel kurullarımızı kamuoyuyla paylaşırken Basın İlan Kurumu, bu ilanların gazeteler arasında eşit dağıtılmasına aracılık ederek önemli bir işlevi yerine getirmektedir’" dedi.
MTDF Başkanı İbrahim Aydın ise "Basının kendileri için çok önemli olduğunu, kamuoyunun sorunlarının çözümünde göstermiş oldukları katkı için teşekkür ettiğini" belirtti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardında günbegi tarafından MTDF Onursal Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyelerine BİK'in Basın Hayat Dergisinin "KUDÜS" özel sayısını takdim etti.