GÜNDEM Haber Girişi : 16 Nisan 2014 09:57

Müsiad: 20 gündür Nusaybin Kaymakamından randevu alamadık

Müsiad: 20 gündür Nusaybin Kaymakamından randevu alamadık
Müsiad: 20 gündür Nusaybin Kaymakamından randevu alamadık
Arif Altunkaynak - Nusaybinim.com
Mardin Müsiad şube başkanı Mehmet Ali Dündar, 20 gündür Nusaybin Kaymakamından randevu alamadıklarını söyledi.
Nusaybin'de yapılan toplantıya Müsiad üyeleri, iş adamları ve bazı STK yöneticileri katıldı.
Toplantıda konuşan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Zeynel Tunçalan, toplantıya Kaymakam ve belediye eşbaşkanlarının katılmamasını eksiklik olarak gördüğünü ve neden davet edilmediklerini sordu.
Toplantı öncesi Belediye eşbaşkanları Sara Kaya ve Cengiz Kök'ü makamında ziyaret ettiklerini ve yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduğunu belirten Dündar, işlerin yoğunluğu ve ziyaretler nedeniyle Belediye Eşbaşkanlarının toplantıya gelemeyeceklerini kendilerine ilettiğini söyledi.
Toplantı ve davetiye için 20 gündür Müsiad olarak Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can'dan randevu almaya çalıştıklarını ancak kaymakama ulaşamadıklarını ifade eden Dündar, kendilerine dönüş dahi yapılmadığını söyledi.
Dündar: "Hoşgörü şehrinde Mardin ve ilçelerdeki iş adamları olarak Nusaybin'de yapacağımız toplantı için Kaymakam beyi davet etmek istedik. Bizim Kaymakam beyden tek talebimiz yapacağımız toplantıda ilçe sorunları, çözümleri ve ihtiyaçları konuşmaktı. Ancak 20 gündür hem şahsım hem de Nusaybin'deki yöneticilerimize randevu dahi alamadık. Belki de işlerin yoğunluğundan" şeklinde konuştu.