KÜLTÜR & SANAT Haber Girişi : 20 Mart 2022 12:13

NESO Başkanı Ömer Özel’den UMSEF’e gitar desteği

NESO Başkanı Ömer Özel’den UMSEF’e gitar desteği
Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel tarafından UMSEF Proje çalışmalarında kullanılmak üzere gitar desteğinde bulundu.

Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel tarafından Uluslararası Müzisyenler Sanatçılar ve Eğitimciler Federasyonu'nun (UMSEF) Proje çalışmalarında kullanılmak üzere gitar desteğinde bulundu.

 

 

UMSEF Genel Başkanı Rabia Birtane ve yöneticilerine teslim edilen müzik aletleri sonrası açıklama yapan Birtane yaptığı açıklamada, “Müzik Eğitimi ve Kültürlerin Ahengi" adlı sosyal uyum projemizin eğitim sonu sahne gösterisine katılan Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Ömer Özel, Federasyonumuza, eğitimlerin devamlılığı ve koşullarının uygunluğunun sağlanabilmesi amaçlı gitar hibe desteğinde bulunacağını belirtmişti. Sayın Ömer Özel, Federasyonumuza 15 adet Klasik gitar desteğinde bulunmuştur.  NESO Merkezinde Federasyonumuzun Başkan Yardımcısı Gülizar Salhan, Nusaybin Temsilcimiz Ruken Duğan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından teslim alınmıştır. Katkı ve desteklerinden ötürü Sayın Ömer Özel'e teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Uluslararası Müzisyenler Sanatçılar ve Eğitimciler Federasyonu (UMSEF) Sosyal Sorumluluk Müzik ve Sanat alanında başarılı projeler yürütüyor.