GÜNDEM Haber Girişi : 30 Nisan 2020 13:09

NESO Başkanı Özel'den iki köprü için müjde

NESO Başkanı Özel'den iki köprü için müjde
Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, Çağ çağ deresi üzerindeki beş yıldır yapılamayan iki köprü için TOKİ Başkanıyla görüştüğünü bildirdi.

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, Çağ çağ deresi üzerindeki beş yıldır yapılamayan iki köprü için TOKİ Başkanıyla görüştüğünü bildirdi.

 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret ettiğini kaydeden Özel, Çağ çağ deresi üzerinde beş yıldır yapılması planlanan köprüler için görüştüğü ifade etti.

 

Köprülerin ilçe için çok önemli olduğunu kaydettiğini aktaran Özel, "TOKİ Başkanı ile yaptığımız görüşme sonucunda Nusaybin'deki köprülerin yapılması için ihale talimatı verdi. 2 hafta içerisinde ihalesi yapılacaktır. İlçemize hizmet için çalışmalarımız devam edecektir. 1. Köprü Devrim Mahallesi İsmail Irmak Bulvarını Abdulkadir Paşa Mahallesi Umut Caddesine bağlayan köprü, 2. Köprü ise Şirin Bulvarını Nevruz Bulvarına başlayacak" dedi.

 

Köprülerin yapılmaması nedeniyle vatandaşların 5 dakikalık yolu araçlarıyla şehrin yarısını dolaşarak geçtiğini kaydeden Özel, "Her iki köprünün yapılmasıyla birlikte TOKİ Bölgesinde ve Çağ çağ deresi civarında vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık sağlanacaktır. Aynı zamanda şehir trafiği yüzde 50 - 60 rahatlayacaktır. Şuanda vatandaşlarımız hastaneye gitmek için beş dakikalık yolu 20 dakika dolanmak zorunda kalıyor. İnşallah takipçisi olacağız ve en yakın zamanda yapılıp vatandaşların hizmetine girmesi için var gücümüzü kullacağız. Bu vesileyle bizimle yakından ilgilenen TOKİ Başkanımıza da teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.