SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2017 15:00

Nusaybin Belediyesinden spor kulüplerine destek

Nusaybin Belediyesinden spor kulüplerine destek
Nusaybin Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren çeşitli branşlardaki 10 spor kulübüne sportif malzeme yardımında bulundu.
Nusaybinim Spor Servisi
Nusaybin Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren çeşitli branşlardaki 10 spor kulübüne sportif malzeme yardımında bulundu.
Nusaybin Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan dağıtım törenine Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Serkan Tekin, Atletizm, Futbol, Basketbol, Satranç ve Wushu branşlarında ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin yöneticileri ile sporcular katıldı.
Nusaybin Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Kaymakam Ergün Baysal, Belediye başkanlığı olarak ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine destek verdiklerini belirterek gençlerin yalnız olmadığını bilmeleri gerektiğini ifade etti.
Spor kulüplerinin maddi imkansızlıklara takılmaması gerektiğini  kaydeden Baysal: “Belediyemiz, belediye kanunun vermiş olduğu yetkiler nazarında  malzeme teminiyle ilçemizdeki  sportif faaliyetlerini destekleme kararı aldık. Bütün kamuoyuna ve diğer sporla uğraşan kulüplerimize, gençlerimize, çocuklarımız bilsin ki imkanlarımız dahilinde her türlü spor faaliyetlerin yanındayız. İnşallah Nusaybin’in önümüzdeki süreci içerisinde Spor Bakanlığı olsun Belediyemizin imkanları olsun sadece malzeme bağlamında değil altyapı yatırımında da güzel spor alanlarına kavuşacağız. Burada eminim ki başarılı ve çeşitli branşlarda ilçemizi gururla temsil edecek sporcularımız çıkacaktır. Bundan sonra bu faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu bir giriş olarak kabul etmenizi istiyorum. Eminim ki hayırlara vesile olur ve bundan sonraki faaliyetlerinizde yanınızda olacağımızı temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Serkan Tekin de kulüp yöneticileri ve sporcular adına Belediye Başkan Vekili Baysal’a teşekkür ederek Nusaybin’de ilk defa tüm spor kulüplerine sportif malzeme yapıldığını belirtti.
Sportif malzemelerin dağıtımından sonra Nusaybin Gençlerbirliği Teknik Direktörü İdris Oğuz, Baysal’a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.