EĞİTİM Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 14:05

Nusaybin’de açılan Proje Ortaokulu sınavla öğrenci alacak

Nusaybin’de açılan Proje Ortaokulu sınavla öğrenci alacak
Nusaybin’de açılan Proje İmam Hatip Ortaokulu sınavla öğrenci alacak.

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dört yıldır açılması için çaba gösterilen ve nihayet açılan Zeynelabidin Proje İmam Hatip Ortaokulu 2021/2022 eğitim öğretim yılında (bu yıl) eğitim öğretime başlayacaktır. Okulda yapılacak olan Sınavda başarılı olan öğrenciler arasından sadece 60 öğrenci alınacaktır.

 

Sınav ön başvuruları 12.08.2021 -20.08.2021 tarihleri arasında alınacak olan sınavımız 23/08/ 2021 tarihinde okul binamızda yapılacaktır.

 

Sınav başvuruları 200 kişiyle sınırlı olacaktır. Okulun nitelikli Lise olması hasebiyle bundan sonraki yıllarda da her yıl 5. Sınıfa başlayan öğrenciler arasından sınavla öğrenci alınabilecektir.

 

Modern eğitim olanaklarımızın sunacağı üstün akademik destekle öğrencilerimizi üst eğitime hazırlarken, dört yıllık eğitim süreçleri içinde: kapalı spor salonu, halı saha, voleybol ve basketbol sahası, boks, karate, whushu gibi spor yapma imkanları; satranç, masa tenisi, boche, mangala, dart gibi etkinlik alanlarıyla kaliteli vakit geçirecekleri etkinlik alanları; Z kütüphanesi, sinema salonu, zengin müzik atölyesinde verilecek enstrüman kursları, yağlı boya, kara kalem ve ebru atölyesi gibi zengin kültürel olanakları bir arada sunarak vereceğimiz çok yönlü eğitim sayesinde toplum içinde etkin bireyler olmaları sağlanmakla birlikte Nitelikli Liseler için seçilen seçkin öğretmen kadromuzun gayretleriyle akademik başarıları yüksek tutacak ilçemizin çocuklarına bu imkanları sunma şansına sahip olmanın gururunu yaşıyor, daha güzel bir gelecek inşa etme hayaliyle öğrencilerimizi bekliyoruz.