Nusaybin’de Dicle Sporun Amatör Lig Şampiyonluğu kutlanıyor

Açıklama

TFF Mardin 1. Amatör Ligde Şampiyon olan Nusaybin Dicle Sporun şampiyonluğu kutlanıyor.

 

Lig lideri Kızıltepe 47 Spor 50. Dakikada Dicle Toy’un attığı golle 1-0 yenen ve bu galibiyetle Mardin Amatör Lig Şampiyonu olan Nusaybin Dicle Spor, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kutlamalara başladı.

 

Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda yapılan ilk kutlamadan sonran Nusaybin Dörtyolda kutlamalar devam etti. Takımın ilçeye gelmesiyle birlikte ana caddelere çıkan sporseverler ellerindeki Dicle Spor bayraklarıyla sporcuları selamladı.

Dörtyolda yapılan kutlamalara ise İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Kulüp Başkanı Mehmet Nebi Şahin, sporcular, teknik heyet ve sporseverler katıldı.

 

Bir süre sevinç gösterileri yapan taraftarlar daha sonra halay çekti. Kaymakam Kayabaşı da sporseverlerle birlikte halay çekti.

 

Burada açıklama yapan Kaymakam Kayabaşı, “Öncelikle tüm Nusaybinli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Nusaybin'e şampiyonluk yakıştı mı bence çok yakıştı. Tabi ki müsabakaların bir kazanı bir kaybedeni var. Kızıltepe 47 Sporu da tebrik ediyorum. Ama kazanan Nusaybin Dicle Spor oldu, Şampiyon Nusaybin Dicle Spor oldu. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

Dicle Sporu aldığı şampiyonluktan dolayı tebrik eden Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel ise, “Bugün stadyumu dolduran tüm Nusaybin halkına ve esnaflarına teşekkür ediyorum. 12 yıldır bu hasreti çekiyorduk. Sayın kaymakamımızın önderliğin bu takımı hak ettiği yere taşıdık. Nusaybin Dicle Spor BAL yolunda emin adımlarla ilerledi. Buradan da Kızıltepeli bütün dostlarımıza samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Öncelikle kazanan dostluk oldu. Kazanmamız bizleri mutlu etti. Bundan sonra futbolda, basketbolda tüm branşlarda sportif başarımızı ön plana çıkaracağız” şeklinde konuştu.