RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 09 Eylül 2019 15:53

Nusaybin'de eğitimde alış verişin adresi, Şimşek Kırtasiye

Nusaybin'de eğitimde alış verişin adresi, Şimşek Kırtasiye
2019 - 2020 eğitim öğretim sezonunda eğitim alışverişinin adresi Şimşek Kırtasiye sizleri bekliyor.

Okul ihtiyaçları için kırtasiyecilere akın eden veliler başta okul çantası, defter, kalem, silgi gibi temel ihtiyaçlarını almaya çalışırken çocuklarının okula eksiksiz bir şekilde göndermenin hesaplarını yapıyorlar. 
ŞİMŞE KİTAP KIRTASİYE yetkilisi Mehmet Şimşek, 2019-2020 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. 
Velilerin okulların açılmasıyla hazırlıkları tamamlamanın telaşına düştüğünü belirten Şimşek, “Bugün itibariyle okullar açıldı, yaz tatilinin bitmesiyle beraber velilerimiz kırtasiyelere yoğunluk gösteriyor” dedi. 
Okulların açılmasıyla birlikte yoğunluğun daha da arttığını ifade eden Şimşek, “Tüm kitap kırtasiyecilerde okul sezonu başladı. Buradan velilerimizi uyarmak istiyorum. 
Fiyatta kanmamak istiyorlarsa, her hangi bir üründe mağdur olmamak istiyorlarsa bu işin erbabı olan noktaları tercih etmeleri gerekiyor. 
Nasıl bir diyet için doktora gidiyorsanız, bir balık almak için balıkçıya gidiyorsanız, kırtasiye içinde bildiğiniz, tanıdığınız kırtasiyecileri tercih etmeniz gerekiyor” ifadelerine yer verdi. 
Okul öncesi alışverişlerde velilere uyarılarda bulunan Şimşek, “Kırtasiyeciler de fiyatlar, Alış veriş merkezleri ya da marketlere göre daha uygundur. Merdiven altı üretimi yapılan özellikle yapıştırıcı ve oyun hamurlarında kanserojen maddeye rastlanıyor. Özellikle okul öncesi sınıflarında öğrencilerin eğitimlerinde kullanılan bu oyun hamurlarının bu nedenle daha güvenilir ve bilindik yerlerden alınması gerekiyor” dedi. 
"ŞİMŞEK KİTAP KIRTASİYE olarak tüm kırtasiye alışverişlerinde şuanda kampanya yaptık. Tüm ürünlerde fiyatlarımız uygun” diye konuştu. 
Şimşek son olarak alışveriş yapacak olan velilerin, CE belgesi olan kırtasiye mağazalarında ihtiyaçlarını almalarını söyledi. 
Ayrıca tüm yardımcı kitap, kaynak ve setlerde bol çeşit ve indirimli satışların başladığını ifade etti.