ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Nisan 2012 09:00

Nusaybin'de Okul Önleri Ölüm Kokuyor

Nusaybin'de Okul Önleri Ölüm Kokuyor
Nusaybinde Okul önleri Ölüm kokuyor. Bir hafta içerisinde saldırıya uğrayan 2 öğretmen darp edildi.
Nusaybinim.com Haber Servisi
Nusaybin’de Okul önleri Ölüm kokuyor. Bir hafta içerisinde saldırıya uğrayan 2 öğretmen darp edildi. Tüm kesimler sanki yaralama veya ölümLü bir kavgayı bekliyor gibi sessizliğe gömülmüş.
 
Emire Gözü Lisesi ve Gazipaşa İlköğretim okulunda saldırıya uğrayan 2 öğretmen darp edildi. Atatürk Lisesinde eğitim gören 50 kişilik öğrenci grubu ise Oğuzhan ilköğretim okulu bölgesinde bir öğrencinin evini bastı. Emire Gözü Lisesi önünde çıkan kavgada da 100 kişilik öğrenci grubu bir birlerine girdi. Son günlerde okul önlerinde yaşanan bu kavgalar ve öğretmenlerin saldırıya uğraması eğitimci camiasını tedirgin ediyor.

- Veliler, olayı yatıştırmak yerine öğretmeni tehdit ediyor
Okul önlerinde ve öğretmene saldırı kavgalarına veliler de karışıyor.  Veliler, olayı yatıştırmak, öğrencinin öğretmene saygı duymasını sağlamak yerine öğretmeni tehdit ediyor. Velisinden güç alan öğrenci okulu çekilmez hal getiriyor.

- Tüm kesimler seyrediyor
Okul önlerinde yaşanan olayları tüm kesimler seyrediyor. Başta eğitim sendikaları olmak üzere STK, STÖ ve kanaat önderleri başlarını kuma gömmüş olayları seyrediyor. Okul önlerinde yaralamalı veya ölümle kavgayla karşılaşırsanız şaşmayın…