ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Nisan 2012 11:50

Nusaybin'de yakılmak istenen dershanenin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Nusaybin'de yakılmak istenen dershanenin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde üç ayrı yere molotof ve el yapımı bomba atılmasıyla ilgili güvenlik kameraları ortaya çıktı.
Nusaybin'de yakılmak istenen dershanenin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
Nusaybin'de 3 kuruma el yapımı bomba ve molotoflu saldırı
- Yakılan dershanede çıkan yangını bir anne söndürdü
- Polis güvenlik kameralarına yansıyan 3 saldırganı tespit etmeye çalışıyor
- Molotoflanan dershane 3 gün sonra YGS'de Mardin birincisi çıkardı

 
Nusaybinim.com Haber Servisi
Mardin'in Nusaybin ilçesinde üç ayrı yere molotof ve el yapımı bomba atılmasıyla ilgili güvenlik kameraları ortaya çıktı. Benzin döküldükten yakılmak istenen dershanede çıkan yangını bir anne elindeki su bidonuyla söndürdü.
    Geçtiğimiz Çarşamba günü Nusaybin'de eş zamanlı PTT ilçe binası, Sur-Fem Dershanesine Molotof kokteyli, İlköğretim öğrencilerine ücretsiz eğitim veren okuma salonuna da el yapımı bomba atılmıştı.

Sur - Fem dershanesine yapılan saldırı anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Kameraların tespit ettiği 3 kişi önce dershanesi kapısına benzin döküyor sonra da ellerindeki çakmakla tutuşturuyor. Dershane binasına benzin döken şahıslardan biri de döktüğü benzinin üzerinden kayarak yere düşüyor. Dershanede çıkan yangını ise bir anne elindeki su bidonuyla söndürüyor.
     Polis, güvenlik kameralarına yansıyan 3 kişi tespit etmeye çalışıyor.
     Öte yanda yakılmak istenen Sur- Fem Dershanesi'nin öğrencisi M. İlhan Sesigüzel, olaydan 3 gün sonra açıklanan YGS'de Mardin birincisi Türkiye 170'incisi olarak büyük başarı gösterdi.