GÜNDEM Haber Girişi : 19 Haziran 2017 12:41

Nusaybin'de yıllardır kullanılmaz haldeki yol asfaltlandı

Nusaybin'de yıllardır kullanılmaz haldeki yol asfaltlandı
Nusaybin Belediyesi, yıllardır kullanılmaz halde olan Baraj kanal yolunu asfalt yaptı.
Nusaybin Belediyesi, yıllardır kullanılmaz halde olan Baraj kanal yolunu asfalt yaptı.
Nusaybin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede süren alt yapı çalışmaları kapsamında bozulan, hasar gören yolların yapım ve onarım çalışmaları sürdürüyor.
Mor Yakup Mahallesi Sakarya Caddesi ile Cumhuriyet meydanında daha önce bozulan yolda kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı. Aynı zamanda Şehir Stadyumunun yanında yapımı süren İlçe Gençlik Merkezi yolu ve Zeynel Abidin Mahallesi Önder Caddesinde yol yapım çalışmaları yapıldı.

-BARAJ KANAL YOLU ASFALTLANDI
Nusaybin Belediyesi, ilçede hemen herkesin ziyaret ettiği Baraj Yolunu Kanal bölümünde asfalt çalışması yaptı. Midyat yolunu kullanmak yerine Gırnavaz Mahallesinden DSİ Barajına giden vatandaşların kullandığı üç buçuk kilometrelik Kanal yolu Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlandı.
Bölgede Beylik ve Bahçebaşı Mahallelerinin yolları da asfaltlanarak arak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Nusaybin Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "Nusaybin Belediyesi olarak "Hizmet Belediyeciliği" anlayışı ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmakta olup ilçemizin birçok yerinde altyapı, yol bakım onarım, çevre temizliği ile düzeni, peyzaj çalışmaları ve sosyal etkinlikler gibi birçok hizmeti halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.