GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 07 Ekim 2020 11:51 Haber Girişi : 07 Ekim 2020 11:52

Nusaybin'e atanan Emniyet Müdürü Ragup Durmaz, görevine başladı

Nusaybin'e atanan Emniyet Müdürü Ragup Durmaz, görevine başladı
Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ragup Durmaz, görevine başladı.

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ragup Durmaz, görevine başladı.

 

İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez'in Osmaniye'ye atanması sonrası Çanakkale'ye bağlı Ezine İlçesinde görev yapan Durmaz, Nusaybin'e atandı.

 

İlçede görev yapan basın kuruluşları temsilcileri, Emniyet Müdürü Durmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Polis teşkiatı olarak vatandaşların huzur ve güvenliği için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Durmaz, "Nusaybinli vatandaşlarımız bize güvensin, ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için mesai arkadaşlarımızla görevimizi en iyi şekilde yapacağız" dedi.

 

Basın Kuruluşları temsilcileri Emniyet Müdürüne görevinde başarılar diledi.

 

Emniyet Müdürü Ragup Durmaz kimdir?
1996 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra İstanbul görev yapmaya başlayan Durmaz,  10 yıl boyunca Cinayet masası bölge amirliği ve ilçelerde Asayiş Büro Amirliği yaptıktan sonra Doğu görevi için Siirt’e atandı.

 

Burada 2 yıl görev yaptıktan sonra tekrar İstanbul’a atanan Durmaz, İstanbul’da çeşitli ilçelerde İlçe Müdür yardımcılığı ve şube müdür yardımcılığı görevinden sonra terfi ederek İlçe Müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
İstanbul'da Yeditepe Üniversitesinde (MBA) İngilizce İşletme Yüksek Lisans ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktorasını tamamlayan Emniyet Müdürü Durmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.