GÜNDEM Haber Girişi : 11 Haziran 2021 19:14

Nusaybin'e Kapalı Semt Pazarı inşa edilecek

Nusaybin'e Kapalı Semt Pazarı inşa edilecek
Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin ilçe merkezinde Kapalı Semt Pazarı yapımı için ihale ilanı yayımladı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin ilçe merkezinde Kapalı Semt Pazarı yapımı için ihale ilanı yayımladı.
 
 
Nusaybin Kışla Mahallesinde yaklaşık 1000 metrekare üzerine inşa edilecek "Nusaybin Kapalı Pazar Alanı" ihalesinin 25 Haziran Cuma Günü saat 14.00'te Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından yapılacağı açıklandı.
 
 
Bu arada Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, ilçe merkezinde yapılacak Kapalı Semt Pazarı'nın Nusaybin'e hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
 
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yalçın, Kapalı Semt Pazarı'nın Nusaybin'de yapılacak olmasında büyük emekleri olan başta Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı görevlilerine teşekkür etti.
 
 
Nusaybin Kapalı Semt Pazarı İlan detayları şöyle,
"Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı "Nusaybin Kapalı Pazar Alanı yapım işi. Yaklaşık 1000 metrekare üzerine Kapalı Pazar Alanı yapımının tahmini bitim süresi yer tesliminden itibaren Yüz Elli takvim günüdür. Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 7 gün içerisinde yapılacak yer tesliminden sonra işe başlanacaktır. İhaleye son teklif verme tarihi 25. Haziran 2021, saati ise 14.00'tür. e-tekliflerin açılacağı ihale komisyonunun toplantı yeri ise Mardin Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Toplantı Salonu Rektör Aykaç Cad. No: 82 İstasyon - Mardin adresindedir.