SPOR Haber Girişi : 07 Aralık 2021 11:27

Nusaybin Eğitim Sen turnuvasının şampiyonu, Duruca oldu

Nusaybin Eğitim Sen turnuvasının şampiyonu, Duruca oldu
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Nusaybin temsilciliğinin düzenlediği 15. Geleneksel Halı Saha futbol turnuvasını sona erdi.

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Nusaybin temsilciliğinin düzenlediği 15. Geleneksel Halı Saha futbol turnuvasını sona erdi. Yapılan turnuvada şampiyon Duruca Okulları olurken turnuvanın ikincisi Köy Okulları, üçüncüsü ise SES Nusaybin temsilciliğinin takımı oldu.

 

Hakan Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenen turnuva Eğitim Sen 15. Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvası, 9 Ekim 2021 tarihinde başladı. Yeni tip korovirüsten dolayı hayatını kaybeden öğretmen Hamza Gürbüz ile trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenler Suzan Basın ve Büşra Yıldız'a adanan turnuva Duruca Okullarının şampiyonluğu ile sona erdi.

 

Turnuva sonunda ödül programı düzenlendi.

 

 

Ödül Programında açıklama yapan Eğitim - sen Nusaybin Temsilcisi Yakup Taşçı, "Eğitim Sen 15. Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Halı Saha Turnuvamızın finali bugün oynandı. Turnuvamızı koronadan dolayı hayatını kaybeden öğretmen arkadaşımız Hamza Gürbüz ile trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen arkadaşlarımız Suzan Basın ve Büşra Yıldız’a adıyoruz. Turnuvamızın amacı öğretmen arkadaşlarımız, sağlık çalışanları, ataması yapılmayan öğretmenler ve farklı kurumlarda çalışan emekçiler arasında dostluk, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamaktır. Turnuvamıza katılım sağlayan 38 takıma temsilcilik adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

 

15. Geleneksel dostluk ve dayanışma halı saha futbol turnuvamızın şampiyonu Duruca Okulları, 2.si Köy Okulları 3.sü ise SES olmuştur. Centilmen takımlar ise İlkadım Rehabilitasyon, Yıldırım İlkokulu ve Ataması yapılmayan öğretmenler takımı seçildi. Turnuvamızın ana sponsoru Simurg ve Pepuk Cafe sahibi Orhan Yıldız’a, sponsorlarımız Şirinler Kreşi, Emek Kırtasiye, Loran Restoran, Koç Otomotiv, Kadam Market, Koç Tarım, Bahçe Cafe ve İstanbul’dan Sportex sahiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Turnuvamıza ev sahipliği yapan Hakan Olimpik Halı Saha sahiplerine de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz 

 

Turnuvamız boyunca emek veren değerli hakemlerimize ve komisyon üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca şampiyonluk kupasını, vefat etmeden önce Duruca’da öğretmenlik yapan Hamza Gürbüz arkadaşımızın babasına adayan Duruca Okulları Takımını örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.