GÜNDEM Haber Girişi : 31 Mart 2020 11:11

Nusaybin Emniyeti Kovit-19 önlemleri için seferber oldu

Nusaybin Emniyeti Kovit-19 önlemleri için seferber oldu
Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez öncülüğünde Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kovit-19 için seferber oldu.
Nusaybin Emniyeti Kovit-19 önlemleri için seferber oldu

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez öncülüğünde Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kovit-19 için seferber oldu. Gün boyu emniyete ait araçlardan Türkçe ve Kürtçe olarak vatandaşların evlerinde kalmaları uyarılıyor.

 

İçişleri Bakanlığı genelgeleri ve Mardin Valiliğinin talimatları sonrası ilçede sıkı denetimler yapan Nusaybin Polisi, ilçe merkezinde sürekli Türkçe ve Kürtçe olarak vatandaşların evlerinde kalmaları uyarıları yapıyor.

 

İlçe giriş çıkışlarında bulunan noktalarda sürücülerin ve vatandaşların ateşini ölçen polis ekipleri, zorunlu olmadıkça vatandaşların seyahat etmemelerinin kendileri ve ailelerinin sağlığı için önemli olduğu belirtildi.

 

-VEFA DESTEK GRUBUNDA POLİS EKİPLERİ EVLERİ ZİYARET EDİYOR
 

 

Öte yanda Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar başkanlığında kurulan Vefa Destek Grubu, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşları ziyaret ediyor.
Vefa Destek Grubunda yer alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evlerinde çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların evlerini ziyaret ederek her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Nusaybin Belediyesi ekiplerine de destek veren Polis ekipleri, gün boyu Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile ilçede belirlenen güzergahlarda dezenfekte çalışmaları yapıyor.Bunların yanı sıra Banka , ATM , PTT önlerinde ve Halk pazarı içerisinde oluşabilecek yoğunluğa karşı nusaybin emniyeti vatandaşlara sosyal mesafelerini korumaları için uyarılarda bulunuyor.