Nusaybin halkı ve esnafı depremzedeler için seferber oldu

Açıklama

Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası (NESO) başkanlığı öncülüğünde toplanan ikinci yardım tırı depremzedeler için yola çıktı.

 

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası Nusaybin halkı ve esnafı depremzedeler için seferber oldu. NESO Başkanı Ömer Özel ve NESO Yönetimi öncülüğünde oluşturulan birinci yardım tırı Pazar Günü Elazığ'a gönderildi.

 

Yardım kampanyasını sürdüren NESO Başkanı Özel, esnafların da yardımıyla ikinci bir tır hazırlanarak Elazığ'a gönderildi.

İki gün içerisinde Elazığlı depremzedeler için iki yardım tırını gönderen Nusaybin halkına ve esnaflara teşekkür eden Başkan Özel, "Elazığ halkımıza büyük geçmiş olsun diyoruz, ülkemizin başı sağ olsun. Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı öncülüğünde iki gündür Nusaybin esnafıyla beraber büyük bir seferberlik ilan ettik. Esnafımızın büyük yardım ve özverileri oldu. Elazığ ve Malatyalı kardeşlerimize yardımda bulunan tüm Nusaybin halkına ve esnaflarına şükranlarımızı sunuyorum, hepsinden Allah razı olsun. Elazığ'ın acısını burada Nusaybin halkı olarak paylaşıyoruz. İmkânlar dâhilinde depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün Elazığ, Allah korusun yarın bizim başımıza gelebilir. İnşallah böyle acıları bir daha yaşamayız. Biz Nusaybin halkı ve esnafı olarak Türkiye'nin neresi olursa olsun hiç bir ayırım yapmadan desteklerimizi sunacağız. Geçmiş olsun Elazığ" ifadelerini kullandı.

 

Elazığ’a gönderilen yardım tırında, battaniye, katalitik soba, çocuk bezi ve kışlık malzemeler olduğu belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.