SPOR Haber Girişi : 17 Ekim 2021 16:38

Nusaybin İpekyolu ligdeki ilk maçına galibiyetle başladı

Nusaybin İpekyolu ligdeki ilk maçına galibiyetle başladı
TVF Erkekle 2. Lig 6. Grupta Mücadele eden Nusaybin İpekyolu, evinde ligin ilk maçında karşılaştığı Kızıltepe Voleybol takımını 3-2 yenerek lige galibiyetle başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekle 2. Lig 6. Grupta Mücadele eden Nusaybin İpekyolu, evinde ligin ilk maçında karşılaştığı Kızıltepe Voleybol takımını 3-2 yenerek lige galibiyetle başladı.

 

Atatürk Spor Salonunda oynan maçta Nusaybin İpekyolu 2-0 öne geçti. Maçta toparlanan Kızıltepe Voleybol, maçı 2-2’ye getirdi. Taybrek setini kazanarak maçtan 3-2 galip ayrılan Nusaybin İpekyolu galibiyetini kutladı.

 

Bu arada Nusaybin İpekyolu ile Kızıltepe Voleybol arasında oynan maçı Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, eşi Nigar Kayabaşı, Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Tekin, ve taraftarlar izledi.

 

Maçı eşi Nigar Karakuş ile birlikte tribünde izleyen Kaymakam Kayabaşı, seyircilerle birlikte Nusaybin takımını destekledi. Nusaybin İpekyolu'nun 3-2 kazandığı maç sonrası Kayabaşı her iki takım sporcularını tebrik etti.

 

Nusaybin İpekyolu Kulübü, desteklerinden dolayı maç sonunda Kaymakam Kayabaşı'na forma hediye etti.