GÜNDEM Haber Girişi : 26 Nisan 2015 15:06

Nusaybin MYO Kariyer Olanakları ve İstihdam Paneli düzenliyor

Nusaybin MYO Kariyer Olanakları ve İstihdam Paneli düzenliyor
MAÜ Nusaybin Meslek Yüksek okulu, 1. Kariyer Olanakları ve İstihdam Paneli düzenleyeceğini bildirdi.

Nusaybinim.com Haber Servisi
Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Nusaybin Meslek Yüksekokulu, 1. Kariyer Olanakları ve İstihdam Paneli düzenleyeceğini bildirdi.
Nusaybin Meslek Yüksekokulu Müdürü Tarık Demir tarafından yapılan açıklamada, ilk defa Kariyer Günleri ve İstihdam paneli düzenleyeceklerimi söyledi.
Meslek Yüksekokulların ara eleman yetiştiren kurumlar olduğunu ifade eden Demir: "Özel sektörle üniversite koordineli bir şekilde çalışıp öğrencilere hem kendi kariyerlerini tespit etmek olanağı vereceğiz hem de henüz lisede okuyan öğrencileri de davet ederek bölümlerimizi tanıtacağız. Panelimize Lise son sınıf öğrencilerini de davet ettik. Üniversitemizdeki bölümlere gelmek isteyen öğrencilere de bilgi vereceğiz" dedi.
28 Nisan günü Mitanni Kültür Merkezinde yapılacak panelde; Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü tanıtımı ve İstihdam olanakları, Dış Ticaret Bölümü Dikey geçiş imkanları, Kamu Sektörü İstihdam Olanakları, Özel Sektör İstihdam Olanakları, Personel İstihdamı ve Kariyer geliştirme konularında konularında Öğretim görevlilerin bilgi vereceği ifade edildi.