Nusaybin Ticaret Borsasında Necdet Aktaş güven tazeledi

Açıklama

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı Nusaybin Ticaret Borsasında yapılan seçime tek aday olarak giren Necdet Aktaş yeniden seçilerek güven tazeledi.

 

Ticaret Borsası binasında yapılan seçim, Nusaybin İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin yerlerini almasıyla başladı. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş'ın tek aday olarak girdiği seçimde üyeler tek tek sandığa gelerek oy kullandı. Oyunu kullanan Başkan Aktaş; "seçimlerimiz, Nusaybin'imize, ilimize, ilçemize, ticaretimize ve herkese hayırlı olması temennilerinde bulundu.

 

Saat 17:00 itibariyle oy verme işlemi sona eren sandıkta İlçe Seçim Kurulu görevlileri oy sayımına başladı. Kullanılan oyların tamamını alan Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

- BAŞKAN AKTAŞ, TEBRİKLERİ KABUL ETTİ, TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI
Nusaybin Ticaret Borsasında seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra üyeler, tekrar seçilen Başkan Aktaş yönetimini tebrik etti.

 

Burada bir teşekkür konuşması yapan Başkan Aktaş; "Bugün huzur, sükûnet ve samimi bir ortamda gerçekleşen Ticaret Borsamızın seçimlerinde üyelerimizin teveccühü ve halkımızın desteği ile tekrar seçildik. Aldığımız bu sonuçla bir kez daha güven tazelemiş olduk ve üyelerimizin bu desteği bizleri çok mutlu etti. Sorumluluklarımızın farkındayız ve sorumluluklarımızın arttığını da biliyoruz. Önümüzdeki dönemde ilçemizin önemli eksiklikleri olan Organize Sanayi Bölgesi, gençlerimize iş imkânı sağlayacak olan yatırımlar, üniversite okuyan gençlerimize burs imkânı, çiftçilerimizin gelirini artıracak yeni alternatif ürün yer fıstığı üretimi başta olmak üzere projelerimiz devam edecek. Akredite Borsa olarak Nusaybin'imizi ve Borsamızı daha iyi yerlere getirmek için Ar-Ge çalışmaları yaparak, en yeni teknolojilerle, inovasyon ve sürdürebilirlik içinde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere desteğini sunan ve emeği geçen herkese en kalbi duygularımla teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" şeklinde konuştu.