GÜNDEM Haber Girişi : 04 Haziran 2022 09:58

Nusaybin – Üçköy’de İzla Pizzeria açıldı

Nusaybin – Üçköy’de İzla Pizzeria açıldı
Nusaybin kırsal Üçköy Mahallesinde ikinci pizzacı açıldı. İzla Pizzeria’nın açılışına çok sayıda davetli katıldı.
Nusaybin – Üçköy’de İzla Pizzeria açıldı

Nusaybin kırsal Üçköy Mahallesinde ikinci pizzacı açıldı. İzla Pizzeria’nın açılışına çok sayıda davetli katıldı.

 

Üçköy Mahallesinde İzla Pizzeria açılışı öncesi Gevriye Çil, Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel, Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız ve Chorepiskopos Simon Demir Begendi bir konuşma yaptılar. Daha sonra bir konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, İzla Pizzeria iş yerinin Nusaybin’inimize hayırlı olması temennilerinde bulundu.

 

Mardin'imiz ve Nusaybin'imizin şuan çok iyi noktada ve ilerlemeye devam ettiğini belirten Kayabaşı, Mardin'in Turizm'in başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

 

Kaymakam Kayabaşı açıklamalarını şöyle sürdürdü,
"Bizler de Nusaybin olarak Mardin ‘inimizin Turizm potansiyeline elimizden geldiğince katkı vermeye hazırız. Dillerin ve dinlerin şehri, medeniyetin başkenti Mardin'de olmaktan, Mardin'e hizmet etmenin, Nusaybin'e hizmet etmenin onurunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Her geçen gün yeni işletmeler açılıyor. Bu da Mardin'in de Nusaybin'in de Allah'ın izniyle yolunun açık olduğunu daha güzel günleri hep birlikte göreceğimizin işaretidir.
Tüm Türkiye'deki hatta dünyanın dört bir yanında olan kardeşlerimizi Nusaybin'e davet ediyorum. Nusaybin'imizin kırsal mahallesi olmasına rağmen öyle güzel işletmeler açılıyor ki ilerleyen süreçte burası en önemli turizm destinasyon merkezlerinden biri olacağına inanıyorum. İş yerimiz hayırlı olsun inşallah."

 

Konuşmalardan sonra Kaymakam Kayabaşı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Kahraman Gürbüz, Chorepiskopos Simon Demir Begendi, NESO Başkanı Özel, MESO Başkanı Yıldız ve katılımcılar tarafından açılış kurdelesi kesildi.

 

Açılıştan sonra misafirlere pizza ikram edildi.