GÜNDEM Haber Girişi : 10 Kasım 2019 01:00

Özel Nusaybin Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete girdi

Özel Nusaybin Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete girdi
Nusaybin'de açılan Özel Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete girerek öğrenci kayıtlarını sürdürüyor.

Nusaybin'de açılan Özel Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete girerek öğrenci kayıtlarını sürdürüyor.

8 Mart Mahallesi Oğuzhan İlkokul civarında açılan Kreş ve Gündüz Bakımevine ebeveynlerin gönül rahatlığıyla çocuklarını teslim edebilecekleri ifade edildi.

Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından yapılan açıklama şöyle,

"Amacımız, çocuklarımızın gelişimlerine ve eğitimlerine destek olmaktır.

Sağlam bir eğitim hayatının temelleri okul öncesi eğitimle atılır. Bu yüzden okul öncesi eğitimi herkes için ulaşılabilir kılmak, çocuklarımızın eğitim hayatlarına sağlam adımlarla başlamalarına yardımcı olmak adına kreş ve gündüz bakımevini açmış bulunmaktayız.

Ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecekleri kreşimizde, çocuklar yaşıtlarıyla keyifli vakit geçirebilecekler.

Geleceğimizin değerli yüzleri çocuklarımızın gelişimsel dönemlerine uygun hedefler doğrultusunda, yaratıcı, özgüveni yüksek, paylaşmasını bilen, kendini ifade edebilen, estetik duygusu gelişmiş, hakkını koruyabilen, başkalarının haklarına saygı gösteren, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanan, Ahlaki ve Kültürel değerleri bilen, İlçede çalışan personelin ve diğer ebeveynlerin çocuklarına bakım ve eğitim hizmeti vererek, aileleriyle işbirliği yaparak, ilköğretime hazır, mutlu bireyler yetiştirmek, tüm çocukları değişen dünyaya hazırlamak temel varlık sebebimizdir."

 

ÖZEL NUSAYBİN ŞİRİNLER KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

Adres. 8 Mart Mah. Ada sk. No.26 ( Oğuzhan İlkokulu civarı)

İletişim: 0505 316 15 12 - 0505 317 99 84