GÜNDEM Haber Girişi : 21 Haziran 2011 11:40

Tem Amiri C.K. Haberine Mahkeme ve Noter'den ihtarname

Tem Amiri C.K. Haberine Mahkeme ve Noter'den ihtarname
Nusaybinim.com web sitemizde Haber Türk gazetesi kaynak gösterilerek yapılan habere tarafsız habercilik ilkeleri doğrultusunda muhatabbın açıklamasını yayınlıyoruz.
NUSAYBİNİM.COM HABER SERVİSİ
Web sitemizde 26 Mayıs 2011 günü HABERTÜRK GAZETESİ kaynak gösterilerek yapılan "Amir, Polislerle konuşuyor: 'Sizi prezvatif gibi kullanırım' haberiyle ilgili tarafsız gazetecilik ilkeleri doğrultusunda, Amir C.K.'nın isteği doğrultusunda Nusaybin Sulh Ceza mahkemesi Değişik iş no: 2011 / 206 sayılı evrak konusu gereği ihtirname metnini yayınlıyoruz.
"26 MAYIS 2011 günü yayımlanan Haber Türk gazetesinin 6'ıncı sayfasında (Nusaybinim.com isimli internet sitesinde Haber Türk gazetesinin yaptığı haber referans olarak gösterdiği için), çalıştığım büro amirliğinin adı ve isminin baş harfleri kullanılarak hakkımda Asılsız, mantıksız ve herhangi bir hukuki geçerliliği ve temeli olmayan iftira içerikli haberler yayınlayarak sanki suçluymuşum gibi tek taraflı şahsımı ve ailemi, görev yaptığım bölgenin ve iş hassasiyeti de göz alındığında tehlike sokacak türden haber yapıldığı anlaşılmaktadır. Ayrıca yapılan haber de halk arasında nifak gösteri ve kanunsuz her türlü olaya zemin hazırlamaktadır. Yaptığınız haber yalan içeriklidir. asılsızdır."
     Söz konusu haber 26 Mayıs günü Haber Türk Gazetesinden yayınlandıktan sonra web sitemizde de "HABERTÜRK Gazetesi Nusaybin Emniyetinde şok bir olayı yazdı' başlığıyla okurlarımıza ulaşmıştı. Okurlarımıza ve ilgili şahıslara duyurulur...