GÜNDEM Haber Girişi : 30 Eylül 2019 17:57

TOKİ Konutlarında 11. etabın kurası çekildi

TOKİ Konutlarında 11. etabın kurası çekildi
Nusaybin'de TOKİ tarafından Abdulkadir Paşa Mahallesinde yapılan 11. etabın kurası çekildi.
TOKİ Konutlarında 11. etabın kurası çekildi

Nusaybin'de TOKİ tarafından Abdulkadir Paşa Mahallesinde yapılan 11. etabın kurası çekildi.

 

Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda yapılan kura çekimi öncesi saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra konuşan AK Parti Nusaybin ilçe başkanı Mehmet Latif Özel, TOKİ Konutları kurasında sonlara doğru yaklaştıklarını bildirdi. Yapılan konutların bir bölümünün hak sahiplerine teslim edildiğini bildiren Özel, yarıya yakını vatandaşların konutlara yerleştiğini ifade etti.

 

Özel, "Bu ay içerisinde tamamının kura işlemlerinin tamamlanması planlanıyor. En güzel şekilde inşa edilen bu özel kent tam anlamıyla mükemmel bir plan ve proje dâhilinde siz kıymetli Nusaybinli hemşerilerimize dağıtılıyor. Sürecin sonuna yaklaşırken devletimiz ve hükümetimiz her zaman sizin yanınızda olmuş bundan sonra da yanınızda olacaktır. En ufak bir mağduriyete izin verilmeyecektir. İlçe Kaymakamlığımız, Mardin Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz ve TOKİ Nusaybin Ofisi sizler için çalışmaktadır. Bizler Nusaybin Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak da daima sizlerin yanında olduk. Bir tek vatandaşımız, kardeşimiz mağdur olmasın diye bizler yanınızdayız, kapımız size açık, gönlümüz size açıktır. Yepyeni bir kent inşa edildi, bundan sonrası için de TOKİ’nin bir düzen içinde kalması için her türlü çabayı göstereceğiz. Türkiye’de örnek bir proje olan TOKİ evleri gerçek anlamda huzur kompleksidir" ifadelerini kullandı.
Özel'in konuşmasından sonra Kentsel Dönüşüm Ofisi Nusaybin sorumlusu Sercan Barut, kurası çekilecek konutlar için bilgilendirme yaptı. 

 

Konuşmalardan sonran Nusaybin Noteri tarafından Abdulkadir Paşa Mahallesinde bulunan 11. etapta 6 adet 175 m2, 9 adet 90 m2, 1 adet 176 m2, 4 adet 135 m2 ve 5 adet 210 m2 olmak üzere toplamda 439 meskenin kurasını çekti.