GÜNDEM Haber Girişi : 02 Eylül 2013 17:02

Vali Cengiz, VIP standarlarda Kamu hizmeti

Vali Cengiz, VIP standarlarda Kamu hizmeti
Mardin Valisi Cengiz, Vatandaşlarımıza VIP standarlarda Kamu hizmeti prensibini uyguluyoruz
Arif Altunkaynak - Nusaybinim.com
Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Suriye sınırındaki Nusaybin ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.
Nusaybin'e atanan ilçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Yavuz Köse'yi makamında ziyaret eden Vali Cengiz, daha sonra Kaymakam Abdulhalim Can, İl Emniyet Müdürü Derviş Kara, İlçe Emniyet Müdür vekili Hüseyin Cavit Ak ve Ak Parti ilçe başkanı Osman Doğru ile birlikte Nusaybin Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti.
Gümrük çalışmaları hakkında müdür Muammer Ünal'dan bilgi alan Vali Cengiz, Suriye'de yaşanan olaylardan dolayı Nusaybin Gümrüğünün bir şansızlık yaşadığını söyledi.
En kısa zamanda Nusaybin Gümrüğünün eski işleyişine gelmesi temennisinde bulunan Vali Cengiz, Gümrük işi ve işletmesinin her zaman meleket için önemli olduğunu belirtti.
Vali Cengiz şöyle konuştu:
"Gümrük işi ve işletmesi hem ticari açıdan hem de ülkenin prestiji açısından her zaman memleket için önemlidir. Sonuçta sınırda görev yapan kamu personelisiniz. Hayatınız boyunca inşallah ülkenin menfaatine işler yapacaksınız. Vatandaşımızı güleryüzle karşılayacaksınız. Gülen devletin yüzünü burada da en sınırda görmek, göstermek istiyoruz. Bizim bir prensibimiz var VIP standarlarında kamu hizmeti prensibi. Sıfır sırayla sıfır kuyrukla prensibimiz var, ilkemiz var. Vatandaşımız ne kadar çok memnun olursa biz de o kadar çok memnun olacağız."
Vali Cengiz ve beraberindekiler daha sonra esnafı ziyaret etti.
Bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Cengiz, etrafını saran çocuklarala da sohbet etti.
Vali Cengiz daha sonra ilçeden ayrıldı.