ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Mart 2017 09:16

Valilikten Nusaybin kırsalındaki operasyon açıklaması

Valilikten Nusaybin kırsalındaki operasyon açıklaması
Mardin Valiliği, dördüncü güne giren Nusaybin'e bağlı Bagok kırsalında devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyona ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Nusaybinim Haber Servisi
Mardin Valiliği, dördüncü güne giren Nusaybin'e bağlı Bagok kırsalında devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyona ilişkin yazılı açıklama yaptı. Valilik açıklamasında; bölgede çok sayıda mühimmat ve yaşamsal malzeme ele geçirilip imha edildiğini duyurdu.
Mardin Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:
"Bornova 2’nci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı,  Mardin il Jandarma Komutanlığı ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa İlimiz Nusaybin İlçesi, sözde Bagok kırsalında 20 Mart 2017 Pazartesi günü başlatılan Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir Müşterek Özel Birlik Operasyonu kapsamında;
22/03/2017 ve 23/03/2017 günü devam eden operasyonlarda, 1 adet RPG-7 roketatar, bu silaha ait 4 adet mühimmatı ve sevk fişeği, 1 adet araç telsizi, 3 adet el bombası, toplamda 29 kg amonyum nitrat, tuzaklanmış büyük boy tüp, bol miktarda yaşam ve giyim malzemesi ile çeşitli örgütsel dokümanlar ele geçirilmiş, patlayıcılar olay yerinde kontrollü olarak imha edilmiştir.
Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceği kamuoyuna saygı ile duyurulur."