GÜNDEM Haber Girişi : 31 Temmuz 2017 10:10

Gazeteciler Basın Bayramında Beyazsuda bir araya geldi

Gazeteciler Basın Bayramında Beyazsuda bir araya geldi
Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetecileri Beyazsuda misafir etti.
Nusaybinim Haber Servisi
Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetecileri Beyazsuda misafir etti.
Beyazsuda yapılan programa Milli Eğitim Müdürü Çetin, Şube Müdürü Abdulbaki Tek, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Mardin Life Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş ile Nusaybin ve Midyat'ta görev yapan bazı gazeteciler katıldı.
24 Temmuz Basın Bayramı yanı sıra Mardin Life Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Üründü'nün Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından yılın köşe yazarı seçilmesi ve Mardin Life Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş'in Takdir Belgesi alması nedeniyle böyle bir program düzenlediklerini bildiren Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Çetin, Üründü'nün aldığı ödülle Mardin olarak büyük gurur duyduklarını belirtti.
Mardin Life gazetesi ve internet sitesinin birçok ulusal gazeteden daha çok takip edildiğini ve Mardin'in gündemi belirleyen bir çizgide olduğunu kaydeden Çetin: "bir hemşerimizin bir arkadaşımızın böyle bir ödül alması ve ödülün Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından verilmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Mardin'de yerel gazetelerin bunca zorluğa rağmen böyle bir başarı alınması maddi değerle ölçülemez. Bizler de Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hem 24 Temmuz Basın bayramını kutlamak hem de Kadir Üründü'yü tebrik etmek amacıyla böyle bir program düzenledik. Umarım Kadir Üründü'nün açtığı başarı yolundan daha nice hemşerimiz devam eder" ifadelerini kullandı.