SPOR Haber Girişi : 27 Mart 2019 11:43

Nusaybin'de beklenen Halı Saha Futbol turnuvası başlıyor

Nusaybin'de beklenen Halı Saha Futbol turnuvası başlıyor
Nusaybin'de geleneksel hale gelen Halı Saha Futbol Turnuvası 10 Nisan'da başlıyor.

Nusaybin'de geleneksel hale gelen Halı Saha Futbol Turnuvası 10 Nisan'da başlıyor.
Şehmus Ak koordinatörlüğünde yaklaşık 20 yıldır geleneksel olarak organize edilen Halı Saha Futbol Turnuvası için hazırlıkları tamamlandı. Hakan Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenecek turnuva için bugün tibariyle kayıt başvuruları alınmaya başlanırken turnuvanın 10 Nisan'da başlaması planlanıyor.
Simurg Cafe, Simurg Lezzet Salonu ve Viyan Büfe Ana Sponsorluğunda organize edilecek turnuva, Şehmus Ak Koordinatörlüğünde, Gökdelen Asansör, Baklavacı Şemsettin, Yakıcı İnşaat, Dündar Lojistik Nasibeyn Tabela ve Reklam destekleri yanı sıra Nusaybinim.com ve Nusaybinim Gazetesi de turnuvaya medya ve tanıtım desteğinde bulunacak.
Sporseverler ve sporcuların bir yıldır heyecanla beklediği turnuvada ilk kez her takımda maksimum 3+1 lisanslı oyuncu (aktif lisanslı) hakkı tanınıyor.
Kardeşlik ve dostluk duygularıyla yapılacak turnuvanın komitesinde Nusaybin Demirspor eski başkanı Halil Demirtaş, Şahin Gök, Sinan Macit ve Ali Aslan'ın yer alacağı belirtildi.
Hafta içi ve hafta sonu yapılması planlanan turnuvaya katılmak isteyenlerin bugün itibariyle Koordinatör Şehmus Ak ile irtibata geçerek turnuvaya başvurabilecekleri ifade edildi.