SPOR Haber Girişi : 21 Eylül 2017 14:13

Ünlü Futbolcu Gomis kramponlarını Nusaybinli Sporculara hediye etti

Ünlü Futbolcu Gomis kramponlarını Nusaybinli Sporculara hediye etti
Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu öğrencileri, 16 gün süren İstanbul ve Bursa gezisi düzenledi.
Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu öğrencileri, 16 gün süren İstanbul ve Bursa gezisi düzenledi. Galatasaray'ın Kasımpaşa maçını da izleyen Nusaybinli öğrenciler, Galatasaray antrenmanını izledi. Galatasaray’ın ünlü futbolcuları Nusaybinli sporculara büyük ilgi gösterdi.
Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu Koordinatörü Şehmus Ak başkanlığından 16 günlük İstanbul ve Bursa gezisine katılan öğrenciler, tarihi ve turistik yerleri ziyaretti. İstanbul'da Türk Telekom Stadyumunu ziyaret eden Nusaybinli öğrenciler, Galatasaray - Kasımpaşa maçını tribünde kendileri için ayrılan özel bölümde izledi. Bir gün sonra ise Galatasaray antrenmanını izleyen Nusaybinli Aslanlar, ünlü futbolcularla bir araya geldi. Galatasaray'ın yerli ve yabancı futbolcular Nusaybinli öğrencilere büyük ilgi gösterdi. Ziyarette, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonununda şuana kadar en çok gol atan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Bafetimbi Gomis, kramponlarını Nusaybin Koordinatörü Şehmus Ak ve sporculara hediye etti. Sporcularla tek tek fotoğraf çektiren öğrenciler antrenmandan mutlu bir şekilde ayrıldı.

-SPORU TANITIMA DÖNÜŞTÜRDÜLER
Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu Koordinatörü Şehmus Ak, sporu ilçenin tanıtımına dönüştürdü. 8 yıldır ilçede faaliyet gösteren Galatasaray Futbol Okulu, 2 Bin sporcunun üzerinden Nusaybinli çocuğu Sportif ve Turistik gezilere götürüyor. Geziler dışında yıl içerisinde belirlenen tarihlerde Nusaybinli sporcular Galatasaray seçmelerine katılıyor.
İlçenin gönüllü tanıtım elçisi olan Şehmus Ak ve Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu tüm bu tanıtımları kendi imkanlarıyla sürdürüyor.