RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 14 Mayıs 2021 11:10

AK Parti ilçe başkanı Özel'den bayram mesajı

AK Parti ilçe başkanı Özel'den bayram mesajı
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Özel yayımladığı mesajında, "Tarihten bugüne kadar farklı inançların, etnik kimliklerin ve halkların barış içinde yaşamasına, uhuvvet ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan bizi biz yapan değerlerin başında bayramlar gelmektedir. Bu bayramları daha da anlamlı kılan ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması ve olanca güzelliğiyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça yaşamasıdır. 
 
 
Ama maalesef, Müslümanların ilk kıblesi olan Haremi şerif yine bir bayram arifesinde, ramazan ayında Siyonist barbarlarca terörist saldırılara maruz kalıyor. Bütün dünya Siyonist zulme sessiz ve tepkisiz kalsa da bizler ülke olarak Kudüs’ün çığlığına mescidi Aksa’nin feryadına duyarsız kalmayacak ve sırtımızı dönmeyeceğiz. Kardeşlerimizin yanında olacağız.
 
 
Ortadoğu’da barışın kalıcı olabilmesi, herkesin huzur ve selamete ulaşması için başta Filistin meselesi olmak üzere adalet-eşitlik-özgürlük gibi sorunların, demokratik yöntemlerle, diyalog ve müzakere yoluyla çözüme kavuşturmak en büyük temennimizdir. 
 
 
Bu vesileyle ramazan bayramının özelde İslam alemi, genelde ise tüm insanlık için hayır huzur barış ve bereket getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. 
 
 
Kudüs’te Siyonist barbarlığa karşı direnen aziz Müslümanlara ve onurlu insanlara şükranlarımı sunuyorum. Allah direnişlerini kavi, mucahedelerini ise muzaffer kılsın" ifadelerini kullandı.