RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 20:57

AK Parti Mardin İl Başkanı Kılıç'tan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Mardin İl Başkanı Kılıç'tan Kurban Bayramı mesajı
AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç Mesajında, "Barış, esenlik, birlik, beraberlik ve yardımlaşma gibi hasletlerin içinde yer aldığı Kurban Bayramı’na kavuşmanın sevincini milletçe yaşıyoruz. Bayramlar kırgınlık ve küskünlüğün unutulduğu, sevginin daha da pekiştiği özel günlerdir. Bayramlar, bizleri aynı niyet ve gayeyle ümmet olma şuurunda buluşturan, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bize inanç ve medeniyet değerlerimizi hatırlatan ilahi armağanlardır. Bayramlar bizlere Allah’ın bir nimeti olmasıyla birlikte, kendimizi yenilemenin, manevi iklimi devam ettirmenin başlıca hatırlatıcısıdır. Yaşamın tüm yoğunluğuna rağmen değerlerimize yeniden sahip çıkmaya vesilen olan bu önemli günleri eş, dost ve akraba ortamıyla geçirmeye özen göstermeliyiz."

 

ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANIDIR
İl Başkanı Kılıç mesajın devamında, "Pandemininde etkisiyle nerdeyse tüm dünyayı saran ekonomik krizden etkilenmemek için hükümetimiz canla başla çalışmaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm bakanlarımız ve meclisimiz gece gündüz demeden mesai harcamaktadırlar. Bizlerde tek vücut halinde elimizi taşın altına koyarak devletimize olan desteğimizi eksik etmememiz gerekir. Hükümetimiz ekonomiyi canlandırmak için canla başla çalışırken, diğer yandan da memurlara ve asgari ücret çalışanlarına yüksek oranda yaptığı maaş zamlarıyla vatandaşlarımızın rahat nefes almalarını sağladı. Çiftçi ve sanayicimizin daha aktif şekilde üretim yapabilmeleri için her türlü desteği ve teşviği veren hükümetimizin yapmış olduğu her çalışma takdire şayandır. “
“Zaman birlik olma zamanıdır. Zaman ülkemizi içerden ve dışardan çökertmeye, liderimizi yıpratmaya çalışan odaklara karşı bilinçli olma zamanıdır. Malum medya ve çeşitli sosyal hesaplar üzerinden oynanan oyunlara ve algılara asla kapılmamalı, devletimizin muasır egemenliğine halel getirecek her kim olursa olsun müsamaha göstermemeliyiz. Bu duygularla ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum."