POLİTİKA Haber Girişi : 30 Nisan 2022 20:57

AK Parti Nusaybin’de iftar programı düzenledi

AK Parti Nusaybin’de iftar programı düzenledi
AK Parti Nusaybin İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına parti üyeleri, eski yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Nusaybin İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına parti üyeleri, eski yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Şehri-Med Düğün Salonunda düzenlenen iftar programında İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ve Yönetim Kurulu üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı. Daha sonra masaları tek tek dolaşan Başkan Özel, misafirlerle yakından ilgilendi.

 

İftar Programına katılan vatandaşları selamlayan Başkan Özel, tüm Nusaybinlilerin Ramazan-ı Şerifleri ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti. 
Nusaybin’de AK Parti ailesi mensuplarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Özel, “Daha önce Partimizin çatısı altında hizmet vermiş olmanın şerefine ulaşan siz değerli dostlarla bu gece bir araya gelmiş olmaktan mutlu olduk. Pek kıymetli Adalet ve Kalkınma Partisi ailesi, yeniden mücadele, yeniden dua etme vaktidir. Bu Ramazan-ı Şerif yeniden güçlü bir şekilde doğrulmanın tam vaktidir. Devlet başkanımız, genel başkanımızın yanında, önünde, arkasında duasında olmanın tam vaktidir. Çünkü Ak Parti için Ak Parti ailesi için vakit hep mücadele vaktidir. Bu güzel iftar zamanında yeniden, yeni başarılara ahdetmek için güzel bir vakittir. Daha evvel bu kutsal mücadele için bayrağı devralmış olan sizler bu mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi bilmektesiniz. Bu bilinçle yine dua etme, yine gayret etme, reisimizin yanında, yöresinde olmak bizim için bir şeref vesilesidir. Yolumuz hizmet, işimiz milletle beraber hizmet etme olan bu aziz çatının damlamaması için, devletimiz ve milletimiz için üretme, çabalama ve gayret etme gününde bizi yalnız bırakmayan sizlerin varlığı bir şereftir. Bu şeref daima bizim yolumuz aydınlatacaktır. Partimizin mutfağında, halka en yakın hizmet etme kademelerinde yer alan sizlerle beraber nice büyük başarılar daima gerçekleşecektir. 

 

Ak Parti bir kandildir, sizler bu davaya mensup olanlar bu ülkenin aydınlık geleceğinin kandilidir. Mevki ve pozisyon gözetmeksizin, nasıl bir vücudun tüm organları önemliyse her birinizin her birimizin mevcudiyeti işte böyle önemlidir. Selam olsun, helal olsun bu yolda yol yürüyenlere. Rabbim mücadelemizi kabul etsin. Rabbim gayretimizi boşa çıkarmasın. Rabbim bizi yolundan ayırmasın. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve dava arkadaşlarımıza güç versin, hainlere fırsat vermesin. Yine yeniden başaracağız. Hep birlikte başaracağız. Bu vesileyle, bu vefa gecesine katılımızın bizi onurlandırmıştır. Varlığınız güçtür, Birlikteliğimiz mutluluktur, dosta güven düşmana korkudur. Katılımlarınız için şükranlarımı sunuyor, sizi Allaha emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

İftar Programından sonran Başkan Mehmet Latif Özel ve Yönetim Kurulu üyeleri, vatandaşların taleplerini dinledi.