RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 13 Şubat 2022 22:53

Aydın Yapı İnşaat Modern Projesinin konut ve iş yerleri satışlarına başladı

Aydın Yapı İnşaat Modern Projesinin konut ve iş yerleri satışlarına başladı
PROJEMİZDE YER ALAN KONUT VE İŞ YERLERİ SATIŞLARI BAŞLAMIŞTI.  İletişim: 0542 579 7559 / 0542 116 0647
Aydın Yapı İnşaat Modern Projesinin konut ve iş yerleri satışlarına başladı

Nusaybin’in İnşaat ve Yapıda öncü markalardan Aydın Yapı ve İnşaat, Mardin Yolu Caddesinde yapacağı yeni konut ve iş yerlerin satışlarına başladı.

 

Mardin Yolu üzerinde 10 blok halinde inşa edeceğimiz 10 Blok içerisindeki 3+1 ve 4+1 dairelerimiz ile iş yerlerimizin satışları başlamıştır.

 

Aydın Yapı ve İnşaat olarak Vizyonumuz, hayallerinizin ötesinde, doğru alanda projeler ile geleceğe güvenle bakmak için, Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak ve daha aydınlık bir Nusaybin için hayallerinizi inşa etmek istiyoruz.

 

Misyonumuz, yılların verdiği deneyim ve tecrübelerimiz ile modern yaşam alanları ve konut projelerimizle birçok başarıya imza atarak halkımıza en uygun ve en şık yaşam alanlarını oluşturma hedefi ile çalışmaktayız. Sahip olduğumuz tüm değerleri ve hedeflerimizi halkımıza sunarak ve kalite üzerinde ilerleyerek tüm projelerimizde daha iyi bir hizmet anlayışı ile üretmeye devam edeceğiz.

 

Aydın Yapı ve İnşaat olarak, deneyimli ve dinamik ekiplerimiz ile sektörümüzün tüm yeniliklerini takip ederek, yepyeni daha kapsamlı projelerimizi halkımızın hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 

 

Aydın Yapı ve İnşaat olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bize duyulan GÜVEN, en büyük itici gücümüz olmaya devam edecektir. 

 

PROJEMİZDE YER ALAN KONUT VE İŞ YERLERİ SATIŞLARI BAŞLAMIŞTI. 

İletişim: 0542 579 7559 / 0542 116 0647