GÜNDEM Haber Girişi : 13 Nisan 2021 13:15

Baran Gelinliğin Tasarımları Çırağan Sarayında tanıtıldı

Baran Gelinliğin Tasarımları Çırağan Sarayında tanıtıldı
Nusaybinli modacı - tasarımcı İzzettin Baran'ın gelinlik tasarımları, ünlü mankenler defilesiyle Çırağan Sarayında tanıtıldı.

Nusaybinli modacı - tasarımcı İzzettin Baran'ın gelinlik tasarımları, ünlü mankenler defilesiyle Çırağan Sarayında tanıtıldı.

 

Merkezi Nusaybin'de bulunan Özel Dikimleri, Faklı Gelinlik Modelleri ve Defile Tanıtımlarıyla moda dünyasında adını duyuran Baran Gelinlik bu yıl da düzenlediği defile ile adından bahsettirdi. Firma sahibi modacı-tasarımcı İzzettin Baran ise yılın tasarımcı ödülünü aldı.

 

Yurtiçi ve Yurtdışında aranan gelinlik firmaları arasında yer edinen ve 1999 Yılında Türkiye vizyon ödülüne layık görülen Baran Gelinlik firması, 2021 Gelinlik modellerini Çırağan Sarayı'nda ünlü mankenlerin katılımı ile gerçekleştirdiği defile ile tanıttı. 

 

Evlendikten sonra podyumlara 2 yıl ara veren ve bu arada ikiz çocuklarını dünyaya getiren ünlü manken Elif Ece Uzun, Mardinli modacı İzzettin Baran'ın gelinlik defilesiyle podyumlara yeniden döndü.

 

Mardinli Modacı Tasarımcı İzzettin Baran’ın hazırladığı, Müge Uzel ve Burak Törün’un sunuculuğunu yaptığı 2021 gelinlik defilesinde ünlü Modeller Elif Ece Uzun, Yasemin Karamisa, Nur Banu Gündüz, Cristina Rozhko, Oksana Kuznetsova ve Kirmit Dilara podyuma çıkarken defile bir çok basın kuruluşunda ve Televizyonlarda yer buldu.

 

Gecede yılın tasarımcısı ödülüne layık görülen Baran Gelinlik firmasının sahibi modacı-tasarımcı İzzettin Baran, 2000 yılında atıldıkları iş hayatında hep daha ileriyi ve daha iyisini hedeflediklerini belirterek, Mardin Nusaybin’de bir ilke imza atarak 1500 m2 karelik alan kurdukları gelinlik dikimi ile kendi Markaları Baran Gelinlik firmasını yarattıklarını söyleyen Baran, “Bu yıl da Çırağan Sarayında düzenlediğimiz 2021 yılının en büyük ve en görkemli Gelinlik defilemizde Ünlü Manken Elif Ece Uzun podyuma çıkarak ürünlerimizi sergilediği defilemiz tüm Medya ve Magazin Haberlerinde yer alırken Güney Doğu Anadolu Bölgesinin Cennet Memleketi olan Mardin’imizi çok görkemli bir defileyle taçlandırdık" dedi.