GÜNDEM Haber Girişi : 09 Eylül 2021 12:07

Başkan Özel'den Nusaybin esnafına KOSGEB müjdesi

Başkan Özel'den Nusaybin esnafına KOSGEB müjdesi
Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel'in girişimleri ile ilçeye KOSGEB Temsilciliği açıldı.

Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel'in girişimleri ile ilçeye KOSGEB Temsilciliği açıldı.

 

KOSGEB Mardin İl Müdürlüğünde yapılan protokol töreninde KOSGEB Mardin İl Müdürü Abdullah Yurten, NESO Başkanı Ömer Özel ve NESO Yönetimi hazır bulundu.

 

KOSGEB Başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunan Özel, KOSGEB Nusaybin Temsilciliğinin Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odasında faaliyet göstermesi, büro giderleri ve tüm personel giderlerini taahhüt etti. Yapılan protokol sonucunda KOSGEB ilçeye temsilcilik açtı.

 

-BAŞKAN ÖZEL, "HİZMETİ ESNAFIMIZIN AYAĞINA GETİRİYORUZ"
Protokol töreni sonrası açıklamalarda bulunan NESO Başkanı Ömer Özel, KOSGEB Nusaybin temsilciliğinin Nusaybin halkına ve esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Nusaybin esnafının bir imza veya bir evrak için tüm gün işini gücünü bırakıp Mardin'e gitmek zorunda kaldığını belirten Özel, "Biz göreve gelirken gece gündüz demeden esnafımız koşacağımıza söz vermiştik. Bugün esnafımıza bir müjde daha vermek istiyoruz. Tüm masrafları tarafımızca karşılanmak üzere yaptığımız protokol gereği KOSGEB Nusaybin Temsilciliğini açtık. Esnafımız yıllardır bunun mağduriyetini yaşıyordu. KOSGEB'in onlarca projesi ve destekleri bulunuyor. Esnafımız projeleri, çalışmaları konusunda işini gücünü bırakıp Mardin'e gitmek zorunda kalıyorlardı. Biz bu adımla KOSGEB ile ilgili tüm iş ve işlemleri esnafımızın ayağına getirdik. Bundan sonra KOSGEB ile ilgili tüm proje başvuruları, destek başvuruları, proje takibi, kabul edilen projelerin işlemleri Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odamızda yapılacaktır. Bu vesileyle KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Mardin İl Müdürü Abdullah Yurten ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

Öte yanda KOSGEB Nusaybin Temsilciliğinin büro işlemlerinin bitiminden sonra kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.