YAZILAR Düzenleme Tarihi : 09 Temmuz 2020 14:03 Haber Girişi : 09 Temmuz 2020 14:06

Bestseller olarak bilinen bin 500 kitabını Kütüphaneye bağışladı

Bestseller olarak bilinen bin 500 kitabını Kütüphaneye bağışladı
Dünyada ve Türkiye’de en çok okunan ve en çok satılan, bestseller olarak bilinen bin 500 kitabını Nusaybin İlçe Halk Kütüphanesine bağışladı.

Nusaybin'de görev yaptığı sırada Ankara'ya tayin olan polis memuru, Dünyada ve Türkiye’de en çok okunan ve en çok satılan, bestseller olarak bilinen bin 500 kitabını Nusaybin İlçe Halk Kütüphanesine bağışladı.

 

Polis Memuru Bahadır Karakoç, Nusaybin İlçe Halk Kütüphanesine bağışladığı kitaplarını Kütüphane Müdürü Nurettin Şimşek'e teslim etti.

 

Karakoç'a teşekkür eden Şimşek, yapacakları düzenlemeden sonra kitapları kütüphane raflarına yerleştirerek kitapseverlerin ulaşmasını sağlayacaklarını bildirdi.

 

Bu özel koleksiyonun İlçe Kütüphanesine bağışlanmasından ötürü son derece memnun olduğunu dile getiren Şimşek, "Bu özel coğrafya ancak kitapla mamur olabilecektir. Kitabın ve kütüphanenin önemini bilen bireyler sayesinde daha da güçleneceğiz. Nusaybin’de görev yapan ve tayini Ankara’ya çıkan polis memuru Bahadır Karakoç beyi bu erdemli davranışından ötürü tebrik ediyorum, birbirinden daha özel bu devasa koleksiyon kurumumuza renk katacaktır. Kütüphanemiz ve öğrencilerimiz adına şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Genel Müdürlüğümüz, Kültür ve Turizm Bakanlığı vasıtasıyla düzenli olarak Kütüphanelerimize kitap göndererek okuyucuları yalnız bırakmamaktadır, tüm okuyucuları yaşam alanı olan Kütüphanelerimizde ağırlamaktan kıvanç duyarız" dedi.