Bitime 5 hafta kala Nusaybin Dicle Spor Şampiyonluğunu ilan etti

Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mardin 1. Amatör Liginde mücadele eden Nusaybin Dicle Spor, oynadığı 17 maçın tamamını kazanarak ligin bitimine 5 hafta kala 2022 – 2023 Futbol Sezonu şampiyonluğunu ilan etti.

 

Mardin Yalım Gençlik Spor'u 5-0 yenen Nusaybin Dicle Spor puanını 51'e çıkardı.

 

Ligde oynadığı 17 maçta 17 galibiyet alarak büyük başarı gösteren Nusaybin Dicle Sporun en yakın rakibi ikinci sıradaki Derik Sporun 34 puanı bulunuyor. Ligin bitimine 5 hafta kala Mardin 1. Amatör Ligdeki şampiyonluğunu ilan eden Nusaybin Dicle Spor, Mardin Yalım Gençlik Spor maçı sonrası büyük sevinç yaşadı.

 

-NESO BAŞKANI ÖZEL; "BAL LİGİ İÇİN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel'in sponsor olduğu ve iki yıldır büyük destek verdiği Dicle Spor şampiyonluğundan dolayı kutlayan Başkan Özel, Bu şampiyonluğu Nusaybin halkına armağan ettiklerini söyledi.

Dicle Spor futbolcuları ve yönetimini yürekten kutladığını belirten Başkan Özel; "Oynadıkları Mardin Amatör Ligde 17 Maçın 17'sini namağlup kazanarak ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiştir. Her zaman olduğu gibi şanlı Nusaybin'imizin adını yükseklere taşıdık. İnşallah Nusaybin Dicle Sporu BAL Ligine çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sadece Nusaybin'de yaşayan değil şehir dışında, yurt dışında yaşayan tüm Nusaybinlilerden destek bekliyoruz. Mehmet Nebi Başkanımız ve yönetimine, hiçbir menfaat beklemeden gece gündüz takıma verdikleri emeklerden dolayı Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası adına teşekkür ediyorum. Nusaybin Dicle Sporun şampiyonluğunu tüm Nusaybin'e hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

 

-BAŞKAN ŞAHİN; "TEK HEDEFİMİZ BAL'A ÇIKMAK"
Mardin Yalım Gençlik maçı sonrası tebrikleri kabul eden Nusaybin Dicle Spor Kulüp Başkanı Mehmet Nebi Şahin, iki yıldır üst üst Mardin 1. Amatör Liginde şampiyon olduklarını kaydetti.

 

Şahin; "Geçen sene olduğu gibi bu sene de şampiyon olduk. 17 maçta 17 galibiyet yaptık. İnşallah ligin sonunda 22'de 22 yaparak namağlup olarak ligi bitirmeyi hedefliyoruz. Bu şampiyonluğu Nusaybin halkına armağan ediyorum. Bu iş burada bitmeyecek. Biz geçen sene haksız bir şekilde BAL Ligine çıkartılmadık diyorum. Bu sene BAL Ligine çıkacağımız inancını en üst seviyede yaşıyorum. Bu başarıyı gösteren teknik kadromuz, sporcularımızı ve taraftarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.