MARDİN Haber Girişi : 08 Ocak 2020 17:04

Buz Pisti kayıtları başladı

Buz Pisti kayıtları başladı
Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri yarıyıl tatilinde mutlu edecek Buz Pisti için kayıtlar başladı. 

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri yarıyıl tatilinde mutlu edecek Buz Pisti için kayıtlar başladı. 

 

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin, öğrencilere yarıyıl karne hediyesi için geleneksel hale getirdiği Buz Pisti, kayıtları başladı.

 

Öğrenciler, http://buzpistikayit.mardin.bel.tr, adresinden kayıt yaptırabilirler. Okay Yaşar Anadolu Lisesi’nde kurulan Buz Pistinin açılışı 17 Ocak Cuma günü. Buz Pisti ile sömestr tatili öğrenciler için eğlenceli geçecek. 

 

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, Mardinli öğrenciler için yarıyıl tatilini Buz Pisti ile eğlenceli hale getirdiklerini belirtti.

 

Buz Pisti’nin artık Mardin’de geleneksel hale geldiğini söyleyen Yaman, “Çocuk Gülerse Şehir Güler’ dedik bu yönde çalışmalarımıza yön verdik. Yarıyıl tatillerinde öğrencilere karne hediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Buz Pisti Projesi, bu kışta öğrencilerimizi mutlu edecek. Belediyemizin imkanlarını bu şehrin çocuklarına ve öğrencileri harcayarak isteklerini yerine getiriyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Elif elvin09 Ocak 2020 00:14

    Sizlerden rica ediyoruz sayın vali bey Nusaybin dede böyle birsey istiyoruz çocuklarımız için.