GÜNDEM Haber Girişi : 28 Ocak 2021 15:08

Çiftçilere, hibe destekleme projeleri semineri verildi

Çiftçilere, hibe destekleme projeleri semineri verildi
Nusaybin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından çiftçilere, hibe destek ve yatırım projeleri hakkında seminer verildi.

Mardin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Nusaybin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından çiftçilere, hibe destek ve yatırım projeleri hakkında seminer verildi.

 

Nusaybin İlçe Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen seminere, Mardin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütleme Şube Müdürü Nevaf Kalkan, Nusaybin İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Doğan, teknik personeller ve Nusaybin’de yatırım yapmak isteyen çiftçiler katıldı.

 

Yapılan açılış konuşmalarından sonra İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından Nusaybinli çiftçilere, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların desteklenmesi ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının desteklenmesi ile ilgili bilgi verdi.

 

Nusaybin İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Doğan, ilçede tarım ve çiftçiliğin gelişimi için müdürlük olarak her konuda çiftçilerin yanında yer aldıklarını bildirdi.

 

Doğan, projeler konusunda bilgi almak isteyen çiftçilere Nusaybin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde gerekli bilgilendirmelerin yapılmaya devam edeceğini ifade etti.