GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mayıs 2021 17:22

Cumhuriyet Meydanında uyuşturucu ile mücadele bilinçlendirme standı kuruldu

Cumhuriyet Meydanında uyuşturucu ile mücadele bilinçlendirme standı kuruldu
Cumhuriyet Meydanında kurulan stantta, “En iyi Narkotik Polisi Anne” ve “Uyuşturucu ile Mücadelede Bilinçlendirme ve Farkındalık” çalışmalarını anlattı.

 

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Nusaybin Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan stantta, “En iyi Narkotik Polisi Anne” ve “Uyuşturucu ile Mücadelede Bilinçlendirme ve Farkındalık” çalışmalarını anlattı.

 

Cumhuriyet Meydanında kurulan stantta Narkotik konusunda uzman polisler, vatandaşlar broşür dağıtarak bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Narkotik dedektör Köpeğinin de yer aldığı stantta vatandaşlara UYUMA Projesinin önemi anlatıldı.

 

Narkotik Suçlarla Mücadelede görevli Polis ekipleri daha sonra Nusaybin İlçe Merkezinde faaliyet gösteren bazı tekstil atölyelerinde eğitim semineri düzenledi.

 

Öte yanda Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan uyuşturucu ile mücadelede bilinçlendirme ve farkındalık standını ziyaret etti.

 

Beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte standı ziyaret eden Yalçın, burada çalışmaları hakkında görevli polis memurlarından bilgi aldı.

 

Uyuşturucu ile mücadelede bilinçlendirme ve farkındalık standında vatandaşlara tanıtılan UYUMA projesinin önemine değinen Yalçın, eğitimlerde görev alan narkotik dedektör köpeğinin çalışmalarını izledi.