ASAYİŞ Haber Girişi : 04 Haziran 2014 09:58

Dedaşçılar Jandarmayla birlikte Beyazsu'yu bastı

Dedaşçılar Jandarmayla birlikte Beyazsu'yu bastı
Dedaş ekiplerinin Beyazsu köyü denetiminde olaylar çıktı. Jandarmanın müdahale ettiği arbedede 2 vatandaş yaralandı.
Dedaşçılar Jandarmayla birlikte Beyazsu'yu bastı
   Arif Altunkaynak
    Nusaybinim.com
Midyat'ta Dedaş ekipleri, Beyazsu Piknik alanında bulunan elektrik sayaçların tesis dışına çıkarılmasını istedi. Ekipleri ile köylüler arasında çıkan arbedeye Jandarma müdahale etti. 2 tesis çalışanı yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Dedaş Midyat Şefliği, ilçeye bağlı mesire alanı olarak kullanılan Beyazsu köyünde bulunan tesiskerdeki sayaçların tesis dışına çıkarılmasını istedi.
Hiçbir yerde böyle bir uygulama olmaduğını belirten köylüler ve tesis sahipleri karara itiraz etti. Jandarma desteğiyle köy girmek isteyen Dedaş görevlilerien köylüler izin vermedi.
Dedaş ekipleri ile köylüler arasında çıkan arbedeye, Midyat İlçe Jandarma Komutalığına bağlı Jandarma ekipleri müdahale etti. Çıkan olaylarda iki tesis çalışanı yaralandı. Yaralılar ayakta tedavi edilirken, Dedaş ekipleri geri çekilmek zorunda kaldı.
 
-İKİ GÜNDÜR ELEKTRİK VERİLMİYOR
Beyazsu köyü sakinleri iki gündür köye elektirk verilmediğini söyledi. Buzdolaplarında bulunan et ve balıklar başta olmak üzere tüm yiyecek ve gıda malzemerinin bozulduğunu ifade eden köylüler mağdur duruma düştüklerini kaydetti.