SPOR Haber Girişi : 19 Kasım 2021 19:48

Dicle Spor ve Nusaybin Belediye Yöneticilerinden dostluk mesajı

Dicle Spor ve Nusaybin Belediye Yöneticilerinden dostluk mesajı
TFF Mardin 1. Amatör Liginde mücadele eden Dicle Spor ile Nusaybin Belediye Spor yöneticileri dostluk mesajları verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mardin 1. Amatör Liginde mücadele eden Dicle Spor ile Nusaybin Belediye Spor yöneticileri dostluk mesajları verdi.
 
 
Bu hafta sonu başlayacak lig maçları öncesi bir araya gelen iki kulübün yöneticileri, ligde birbirlerine başarılar diledi. Dicle Spor ve Nusaybin Belediye Spor Yöneticileri iki takımın renklerini taşıyan atkıları bir birlerine hediye etti.
 
 
Dicle Spor Kulüp Başkanı Mehmet Nebi Şahin, Cumartesi Günü Ligdeki ilk maçına çıkacak Nusaybin Belediye Spora başarılar diledi. Her iki takımın Nusaybin’i temsil ettiğini ve ilçedeki takımların dostluk içerisinde bir birleriyle tatlı bir rekabet içerisinde olduğunu kaydeden Şahin, “Nusaybin takımlarının başarısı ilçenin futboluna ve sporuna katma değer katar” dedi.
 
 
Dicle Spora ligde başarılar dileyen Nusaybin Belediye Spor Başkanı Necmettin Kardaş ise ligin dostluk içerisinde, herhangi bir sakatlık yaşanmadan Nusaybin Takımlarının başarısıyla geçmesi temennilerinde bulundu. Kardaş, “Mardin Amatör Liginde mücadele edecek tüm Nusaybin Takımları Nusaybinlilerindir. Biz bu anlayışla bakıyor ve Nusaybin takımlarının da bu anlayışa bakmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
İki takım yöneticileri bir birlerine başarılar diledi.