SPOR Haber Girişi : 26 Mart 2021 11:17

Eğitim Bir Sen Nusaybin'de Öğretmenler arası Voleybol Turnuvası düzenliyor

Eğitim Bir Sen Nusaybin'de Öğretmenler arası Voleybol Turnuvası düzenliyor
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Nusaybin Temsilciliği, düzenleyeceği okullar arası voleybol turnuvasının grup kuralarını çekti.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Nusaybin Temsilciliği, düzenleyeceği okullar arası voleybol turnuvasının grup kuralarını çekti.

 

Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen kura çekimine, Eğitim Bir Sen Yöneticileri, Okul Takımları sorumluları ve Beden Eğitim Öğretmenleri katıldı.

 

6 Grup halinde 24 takımın katıldığı turnuvada yapılan kura çekiminden sonra açıklama yapan Eğitim Bir Sen Nusaybin Temsilcisi Mehmet Şefak Kavak, turnuvaya katılan tüm eğitimci ve okullara başarılar diledi.

 

Yeni tip koronavirüs nedeniyle öğrencilerin ve eğitimcilerin okullarından ve birbirlerinden uzak kaldıkları bir dönem geçirdiklerini dile getiren Kavak, eğitimcilerimiz arasında dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacıyla sendika olarak bir turnuva düzenlediklerini ifade etti.

 

Turnuvanın 27 Mart Cumartesi Günü saat 18.00 başlayacağını belirten Kavak, "Turnuvanın amacı gibi dostluk ve dayanışma içerisinde geçmesini diliyorum. Eğitim camiamıza yakışır bir turnuvamız olacak inşallah. Bugün grup kuralarımızı çektik, turnuvamız hafta sonu itibariyle başlıyor. Turnuvada mücadele eden tüm eğitimci ve sporculara başarılar diliyorum" dedi.

 

Turnuvanın grupları şöyle,
     A GRUBU    
1- GİRMELİ İLKOKULU
2 - TEPE ÜSTÜ ORTAOKULU
3 - 15 TEMMUZ İLK-ORTA OKULU
4 - BÜLENT PEKDEMİR İLK OKULU

 

     B GRUBU    
1 - YILDIRIM ORTAOKULU
2 - EDİP MUNGAN İLK OKULU
3 - FIRAT ANADOLU LİSESİ
4 - EL BİRUNİ MESLEK LİSESİ

 

     C RUBU    
1 - HALK EĞİTİM MERKEZİ
2 - OĞUZHAN İLKOKULU
3 - MİSAK-I MİLLİ İLKOKULU
4 - FATİH ORTAOKULU

 

      D GRUBU    
1 - ATATÜRK İMAMHATİP ORTA O.
2 - DURUCA ORTAOKULU
3 - BÜLENT PEKDEMİR ORTA O.
4 - 24. TAKIM

 

     E GRUBU    
1 - GAZİPAŞA ORTAOKULU
2 - ZEYNEL ABİDİN PROJE OKULU
3 - EMİRE GÖZÜ LİSESİ
4 - ATATÜRK ORTAOKULU

 

     F GRUBU    
1 - GAZİ ORTA OKULU
2 - SELAHADDİN EYYUBİ LİSESİ
3 - İLÇE MİLLİ EĞİTİM
4 - NUSAYBİN ANADOLU LİSESİ

 

NOT: BİR SONRAKİ TURDA TOPLAM 16 TAKIM OLACAKTIR.    
HER GRUPTAN EN İYİ 2 TAKIM BİR ÜST TURA YÜKSELECEKTİR. BİR SONRAKİ TUR ELEME USULÜ ŞEKLİNDE OLACAKTIR. 6 GRUP İÇERİSİNDEN EN İYİ 3. OLAN 4 TAKIM DAHA BİR ÜST TURA YÜKSELECEKTİR. EN İYİ 3.OLAN TAKIMLARIN İLK ÖNCE PUAN SIRALAMASINA BAKILARAK ALINACAKTIR. PUANLAR EŞİT İSE OYNADIKLARI 

MAÇLARDAKİ AVERAJ SAYILARINA BAKILACAKTIR. EŞİTLİK BOZULMAZ İSE ARALARINDA BİR MÜSABAKA DAHA OYNANACAKTIR. MÜSABAKALARDA RESMİ VOLEYBOL KURALLARI GEÇERLİ OLACAKTIR.